Karadeniz'de kilolarca hamsi yakalanınca, vatandaşa bedava dağıtıldı Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2022 - 12:30, Güncelleme: 23.12.2022 - 13:35
 

Karadeniz'de kilolarca hamsi yakalanınca, vatandaşa bedava dağıtıldı Düzce Haber

Bu kez vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.
Düzce'nin Akçakoca ilçesi açıklarında yakalanan kilolarca hamsi balıkçı barınağına getirilerek, tırlara yüklendi. Denizde hamsi bolluğu yaşanınca, balıkçılar vatandaşlara ikram etmeyi ihmal etmedi.Düzce'nin Akçakoca ilçesinden denize açılan balıkçılar, kilo kilo hamsi ile döndü. Geçtiğimiz hafta 80, bu hafta ise 35 liraya düşen hamsi, bu kez vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı. Hamsinin tezgahta 35 lira olduğunu belirten vatandaşlar, "Şimdi bize torbalarla ikram ediyorlar. Balıkçılara teşekkür ediyoruz. Tezgahta satılan hamsi alıcı ile satıcı arasında, diyecek bir lafımız yok" diye konuştular.Akçakoca’ya gezmeye gelen bir vatandaş ise, "Gezmeye geldik ancak bize torba ile hamsi ikram ettiler çok sevindik" diye konuştu.
Bu kez vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

Düzce'nin Akçakoca ilçesi açıklarında yakalanan kilolarca hamsi balıkçı barınağına getirilerek, tırlara yüklendi. Denizde hamsi bolluğu yaşanınca, balıkçılar vatandaşlara ikram etmeyi ihmal etmedi.Düzce'nin Akçakoca ilçesinden denize açılan balıkçılar, kilo kilo hamsi ile döndü.

Geçtiğimiz hafta 80, bu hafta ise 35 liraya düşen hamsi, bu kez vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı. Hamsinin tezgahta 35 lira olduğunu belirten vatandaşlar, "Şimdi bize torbalarla ikram ediyorlar. Balıkçılara teşekkür ediyoruz. Tezgahta satılan hamsi alıcı ile satıcı arasında, diyecek bir lafımız yok" diye konuştular.Akçakoca’ya gezmeye gelen bir vatandaş ise, "Gezmeye geldik ancak bize torba ile hamsi ikram ettiler çok sevindik" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.