Hilaltepe mesire alanında mangallar, yaz ayında yanmaya başlayacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2022 - 13:53, Güncelleme: 01.04.2022 - 13:53
 

Hilaltepe mesire alanında mangallar, yaz ayında yanmaya başlayacak

Hilaltepe mesire alanında mangallar, yaz ayında yanmaya başlayacak
Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yapımı devam eden Hilaltepe mesire alanında çalışmalar tüm hızı ile devam edilirken, yaz ayında vatandaşların kullanımına açılacağı öğrenildi.Cumayeri ilçesinde turistik alan olarak düzenleme çalışmaları yapılan Hilaltepe mesire alanında Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun girişimleri ile inşaat çalışmalarına devam ediliyor. Gözle görülür değişimin olduğu Hilaltepe mesire alanında son yapılan çalışmaları Düzce Valisi Cevdet Atay inceledi. Düzce Valisi Cevdet Atay’a Gölyaka Kaymakamı Fahri Onay, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Mevlüt Şanlı Şimşek ile ilgili kurum temsilcileri de eşlik etti. Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, katılımcılara yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verirken, Hilaltepe mesire alanının bu yaz aylarında hizmete açılması bekleniyor.
Hilaltepe mesire alanında mangallar, yaz ayında yanmaya başlayacak

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yapımı devam eden Hilaltepe mesire alanında çalışmalar tüm hızı ile devam edilirken, yaz ayında vatandaşların kullanımına açılacağı öğrenildi.Cumayeri ilçesinde turistik alan olarak düzenleme çalışmaları yapılan Hilaltepe mesire alanında Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun girişimleri ile inşaat çalışmalarına devam ediliyor.

Gözle görülür değişimin olduğu Hilaltepe mesire alanında son yapılan çalışmaları Düzce Valisi Cevdet Atay inceledi. Düzce Valisi Cevdet Atay’a Gölyaka Kaymakamı Fahri Onay, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Mevlüt Şanlı Şimşek ile ilgili kurum temsilcileri de eşlik etti. Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, katılımcılara yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verirken, Hilaltepe mesire alanının bu yaz aylarında hizmete açılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.