Polis Karayolunda Kuş Uçurtmuyor

Asayiş (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.06.2023 - 10:38, Güncelleme: 19.06.2023 - 20:54
 

Polis Karayolunda Kuş Uçurtmuyor

Okulların tatil olmasıyla birlikte tatil bölgesine gitmek için yola çıkanlar tatilcilerin güvenli yolculuk yapması için Düzce Bölge Trafik Ekipleri uygulamalarına hız verdi.
Havaların iyice ısınması ve okulların tatil olmasıyla birlikte karayolunda hareketlilik arttı. Avrupa ile Anadolu arasında en önemli karayolu geçişi olan Düzce’de, İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Ekipleri karayolunu kullanan sürücülerin güven içinde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla güzergâh üzerinde uygulamalarını artırdı. Bu çerçevede Kaynaşlı Uygulama noktasına araçlar ve sürücüler üzerinde uygulama yapan ekipler, sürücülerin belgelerine, araç evraklarına bakarak sorunu olan sürücüleri uyardı. Ekipler, ayrıca sürücülere trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, hız limitlerine dikkat etmeleri konusunda da uyarılarda bulundular.
Okulların tatil olmasıyla birlikte tatil bölgesine gitmek için yola çıkanlar tatilcilerin güvenli yolculuk yapması için Düzce Bölge Trafik Ekipleri uygulamalarına hız verdi.

Havaların iyice ısınması ve okulların tatil olmasıyla birlikte karayolunda hareketlilik arttı. Avrupa ile Anadolu arasında en önemli karayolu geçişi olan Düzce’de, İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Ekipleri karayolunu kullanan sürücülerin güven içinde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla güzergâh üzerinde uygulamalarını artırdı. Bu çerçevede Kaynaşlı Uygulama noktasına araçlar ve sürücüler üzerinde uygulama yapan ekipler, sürücülerin belgelerine, araç evraklarına bakarak sorunu olan sürücüleri uyardı.

Ekipler, ayrıca sürücülere trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, hız limitlerine dikkat etmeleri konusunda da uyarılarda bulundular.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.