Bahçesine giren ayıları böyle kovdu Düzce Haber

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2023 - 13:07, Güncelleme: 25.05.2023 - 13:07
 

Bahçesine giren ayıları böyle kovdu Düzce Haber

Bahçesine giren ayıları böyle kovdu
Komşu ilimiz Bolu'nun Mengen ilçesinde aç kalan 2 ayı, köy merkezine inerek bir vatandaşın bahçesine girdi. Bahçesine giren 2 ayıyı gören vatandaş, bağırarak ayıları uzaklaştırdı. O anlar kaydedildi.Bolu’nun Mengen ilçesine bağlı Gözecik köyüne inen 2 ayı, arıcılık işi ile uğraşan Recai Saygı'nın bahçesine girdi. Aç kalan ve köy merkezine inen 2 ayı, Saygı'nın bahçesinde bulunan kovanlara yöneldi. Evinin bahçesindeki ayıları gören Recai Saygı, kapıdan dışarı çıktı. Kapıdan çıkan Recai Saygı, ayılara bağırdı. Saygı'nın bağırması üzerine evin bahçesindeki 2 ayı koşarak uzaklaştı. Saygı, evinin bahçesine kadar gelen ayıları ve bağırdığı o anları cep telefonuyla kaydetti.Ayıların daha önce de köydeki arı kovanlarını yediği öğrenildi.
Bahçesine giren ayıları böyle kovdu

Komşu ilimiz Bolu'nun Mengen ilçesinde aç kalan 2 ayı, köy merkezine inerek bir vatandaşın bahçesine girdi. Bahçesine giren 2 ayıyı gören vatandaş, bağırarak ayıları uzaklaştırdı. O anlar kaydedildi.Bolu’nun Mengen ilçesine bağlı Gözecik köyüne inen 2 ayı, arıcılık işi ile uğraşan Recai Saygı'nın bahçesine girdi. Aç kalan ve köy merkezine inen 2 ayı, Saygı'nın bahçesinde bulunan kovanlara yöneldi.

Evinin bahçesindeki ayıları gören Recai Saygı, kapıdan dışarı çıktı. Kapıdan çıkan Recai Saygı, ayılara bağırdı. Saygı'nın bağırması üzerine evin bahçesindeki 2 ayı koşarak uzaklaştı. Saygı, evinin bahçesine kadar gelen ayıları ve bağırdığı o anları cep telefonuyla kaydetti.Ayıların daha önce de köydeki arı kovanlarını yediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.