**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Togg'un ilk mağazası açıldı

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2023 - 16:49, Güncelleme: 18.04.2023 - 16:49
 

Togg'un ilk mağazası açıldı

Yaklaşık iki haftadır süren çalışmaların sonucunda hazır hale getirilen Togg’un Zeytinburnu’ndaki deneyim ve teslimat noktası açıldı. Togg teslimatları bu noktadan yapılacak. Teslimat tarihleri ilerleyen günlerde belli olacak.
Yerli otomobil Togg'un İstanbul'daki ilk teslimat ve deneyim noktası açıldı. İstanbul'da Zeytinburnu'nda hizmete açılan merkezde Togg araçlar sergileniyor. Togg, geçtiğimiz aylarda ilk deneyim merkezini İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki Zorlu Center'da açmıştı. Togg, deneyim, teslimat ve servis noktaları hizmete almaya başladı. 3 bin 500 metre kare alanda kurulan merkezde Togg teslimatları bu noktadan yapılacak. Teslimat tarihleri ilerleyen günlerde belli olacak. Çalışmalar sona erdi Merkezde geçtiğimiz haftadan itibaren yoğun bir çalışma gerçekleştiriliyordu. Bir an önce Togg'u sahiplerine kavuşturmaya çalışan ekip, hummalı bir çalışma yürüttü. Çalışmaların sonucunda Zeytinburnu'nda devasa deneyim ve teslimat noktası kapılarını açtı. “Yerli bir aracın içerisinde olmak gurur verici” Togg deneyim merkezinde aracı ilk kez yakından gören Ertaç Yekeler, “Aracı ilke kez canlı olarak görüyorum. Araç çıktı çıkalı çok heyecanlıydık. Yerli ve milli bir aracın içerisinde oturmak farklı bir duygu. İnceleme fırsatı oldu, inşallah alma fırsatı da olur. Ben kuraya katılmadım, ama inşallah bize de almak kısmet olur” diyerek duygularını ifade etti.   Togg için aşağıdaki noktalarda deneyim, teslimat ve servis noktaları hizmete alınacak Deneyim merkezleri İstanbul, Mall of İstanbul, Başakşehir İzmir, Agora Alışveriş Merkezi, Balçova Bursa, Togg Gemlik Tesisi Adana, M1 Alışveriş Merkezi, Seyhan Ankara, Çankaya Ankara, Panora Alışveriş Merkezi, Çankaya   Togg mobil deneyim merkezleri Antalya Bursa, Togg Gemlik Tesisi Bursa İstanbul, Ümraniye Kayseri, Kocasinan Samsun, İlkadım Togg Servis Noktaları Adana, Yüreğir Ankara, Çankaya Ankara, Etimesgut Antalya, Kepez Antalya, Muratpaşa Balıkesir, Bandırma Bursa, Togg Gemlik Tesisi Bursa, Nilüfer Çorum, Merkez Diyarbakır, Bağlar Erzurum Eskişehir, Odunpazarı Gaziantep, Şehitkamil İstanbul, Avcılar İstanbul, Üsküdar İstanbul, Zeytinburnu İstanbul İzmir, Bornova İzmir, Çiğli Kayseri Kocaeli, Gebze Samsun Şanlıurfa, Haliliye Trabzon, Ortahisar   Togg teslimat noktaları Adana, Yüreğir Ankara, Çankaya Antalya, Kepez Bursa, Togg Gemlik Tesisi Diyarbakır, Bağlar Erzurum İstanbul, Zeytinburnu İstanbul İzmir, Bornova Kayseri Samsun
Yaklaşık iki haftadır süren çalışmaların sonucunda hazır hale getirilen Togg’un Zeytinburnu’ndaki deneyim ve teslimat noktası açıldı. Togg teslimatları bu noktadan yapılacak. Teslimat tarihleri ilerleyen günlerde belli olacak.

Yerli otomobil Togg'un İstanbul'daki ilk teslimat ve deneyim noktası açıldı. İstanbul'da Zeytinburnu'nda hizmete açılan merkezde Togg araçlar sergileniyor. Togg, geçtiğimiz aylarda ilk deneyim merkezini İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki Zorlu Center'da açmıştı. Togg, deneyim, teslimat ve servis noktaları hizmete almaya başladı. 3 bin 500 metre kare alanda kurulan merkezde Togg teslimatları bu noktadan yapılacak. Teslimat tarihleri ilerleyen günlerde belli olacak.

Çalışmalar sona erdi

Merkezde geçtiğimiz haftadan itibaren yoğun bir çalışma gerçekleştiriliyordu. Bir an önce Togg'u sahiplerine kavuşturmaya çalışan ekip, hummalı bir çalışma yürüttü. Çalışmaların sonucunda Zeytinburnu'nda devasa deneyim ve teslimat noktası kapılarını açtı.

“Yerli bir aracın içerisinde olmak gurur verici”

Togg deneyim merkezinde aracı ilk kez yakından gören Ertaç Yekeler, “Aracı ilke kez canlı olarak görüyorum. Araç çıktı çıkalı çok heyecanlıydık. Yerli ve milli bir aracın içerisinde oturmak farklı bir duygu. İnceleme fırsatı oldu, inşallah alma fırsatı da olur. Ben kuraya katılmadım, ama inşallah bize de almak kısmet olur” diyerek duygularını ifade etti.

 

Togg için aşağıdaki noktalarda deneyim, teslimat ve servis noktaları hizmete alınacak

Deneyim merkezleri

İstanbul, Mall of İstanbul, Başakşehir
İzmir, Agora Alışveriş Merkezi, Balçova
Bursa, Togg Gemlik Tesisi
Adana, M1 Alışveriş Merkezi, Seyhan
Ankara, Çankaya
Ankara, Panora Alışveriş Merkezi, Çankaya

 

Togg mobil deneyim merkezleri

Antalya
Bursa, Togg Gemlik Tesisi
Bursa
İstanbul, Ümraniye
Kayseri, Kocasinan
Samsun, İlkadım

Togg Servis Noktaları

Adana, Yüreğir
Ankara, Çankaya
Ankara, Etimesgut
Antalya, Kepez
Antalya, Muratpaşa
Balıkesir, Bandırma
Bursa, Togg Gemlik Tesisi
Bursa, Nilüfer
Çorum, Merkez
Diyarbakır, Bağlar
Erzurum
Eskişehir, Odunpazarı
Gaziantep, Şehitkamil
İstanbul, Avcılar
İstanbul, Üsküdar
İstanbul, Zeytinburnu
İstanbul
İzmir, Bornova
İzmir, Çiğli
Kayseri
Kocaeli, Gebze
Samsun
Şanlıurfa, Haliliye
Trabzon, Ortahisar

 

Togg teslimat noktaları

Adana, Yüreğir
Ankara, Çankaya
Antalya, Kepez
Bursa, Togg Gemlik Tesisi
Diyarbakır, Bağlar
Erzurum
İstanbul, Zeytinburnu
İstanbul
İzmir, Bornova
Kayseri
Samsun

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.