Türkoğlu’nun yaralarını Düzce Belediyesi sarıyor Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2023 - 19:01, Güncelleme: 27.02.2023 - 19:01
 

Türkoğlu’nun yaralarını Düzce Belediyesi sarıyor Düzce Haber

Türkoğlu’nun yaralarını Düzce Belediyesi sarıyor
Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün şantiyesinde üretimi tamamlanan tuvalet, duş, soba ve çamaşırhane 3 ayrı tıra yüklenerek Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine doğru yola çıkardı.Düzce Belediyesi depremin meydana geldiği ilk günlerden bu yana Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde tuvalet, duş, bebek odası, soba çamaşırhane gibi acil ihtiyaçların üretimini sürdürüyor. Son olarak, Destek Hizmetleri Müdürlüğünün şantiyesinde, Belediyenin öz kaynakları ile üretimi tamamlanan 12 duş, 12 tuvalet, içerisinde 6 adet çamaşır makinası bulunan çamaşırhane ve 85 adet soba Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün talimatıyla bugüne kadar 49 adet tuvalet, 40 adet duş, 207 adet soba, 2 Bebek bakım odası ve 207 adet soba üretip afet bölgesine gönderdi.
Türkoğlu’nun yaralarını Düzce Belediyesi sarıyor

Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün şantiyesinde üretimi tamamlanan tuvalet, duş, soba ve çamaşırhane 3 ayrı tıra yüklenerek Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine doğru yola çıkardı.Düzce Belediyesi depremin meydana geldiği ilk günlerden bu yana Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde tuvalet, duş, bebek odası, soba çamaşırhane gibi acil ihtiyaçların üretimini sürdürüyor.

Son olarak, Destek Hizmetleri Müdürlüğünün şantiyesinde, Belediyenin öz kaynakları ile üretimi tamamlanan 12 duş, 12 tuvalet, içerisinde 6 adet çamaşır makinası bulunan çamaşırhane ve 85 adet soba Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün talimatıyla bugüne kadar 49 adet tuvalet, 40 adet duş, 207 adet soba, 2 Bebek bakım odası ve 207 adet soba üretip afet bölgesine gönderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.