6 bin kişinin yaşadığı bölgeye modern sağlık ocağı Düzce, Çevre Haberler Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2023 - 19:57, Güncelleme: 19.01.2023 - 19:57
 

6 bin kişinin yaşadığı bölgeye modern sağlık ocağı Düzce, Çevre Haberler Düzce Hür Haber

6 bin kişinin yaşadığı bölgeye modern sağlık ocağı
Düzce’de 6 bin kişinin yaşamını sürdüğü ve 1. Organize Sanayi Bölgesinin bulunduğu Duraklar Köyüne modern bir aile sağlığı merkezi yapılması için inşaat çalışması başladı.Düzce’de son dönemlerde artan sağlık yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. Düzce Merkeze bağlı Duraklar köyünde yapımına başlanılan aile sağlığı merkez ile ilgili AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Keşir “Duraklar Aile Sağlığı Merkezinde inşaat başladı. Modern donanımlı merkezde 2 aile hekimi hizmet verecek.Duraklar köyümüze ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi. 6 bin kişiye hizmet verecek Duraklar köyünde 744 metrekare alan, köy heyetinin kararıyla sağlık tesisi kurulmak üzere Sağlık Bakanlığı’na devredilmişti. Tek hekimle yaklaşık 3 bin hastaya hizmet veren Duraklar Aile Sağlığı Merkezi yenilenin binasında 6 bin nüfusa hizmet verebilecek.
6 bin kişinin yaşadığı bölgeye modern sağlık ocağı

Düzce’de 6 bin kişinin yaşamını sürdüğü ve 1. Organize Sanayi Bölgesinin bulunduğu Duraklar Köyüne modern bir aile sağlığı merkezi yapılması için inşaat çalışması başladı.Düzce’de son dönemlerde artan sağlık yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. Düzce Merkeze bağlı Duraklar köyünde yapımına başlanılan aile sağlığı merkez ile ilgili AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Keşir “Duraklar Aile Sağlığı Merkezinde inşaat başladı. Modern donanımlı merkezde 2 aile hekimi hizmet verecek.Duraklar köyümüze ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

6 bin kişiye hizmet verecek
Duraklar köyünde 744 metrekare alan, köy heyetinin kararıyla sağlık tesisi kurulmak üzere Sağlık Bakanlığı’na devredilmişti. Tek hekimle yaklaşık 3 bin hastaya hizmet veren Duraklar Aile Sağlığı Merkezi yenilenin binasında 6 bin nüfusa hizmet verebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.