Yurtlar arası basketbol turnuvası başladı Düzce Haberler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2023 - 12:28, Güncelleme: 04.01.2023 - 12:28
 

Yurtlar arası basketbol turnuvası başladı Düzce Haberler

Yurtlar arası basketbol turnuvası başladı
Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin konakladığı yurtlarda bulunan öğrenciler için basketbol turnuvası düzenlendi.Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin konakladığı yurtlarda sosyal faaliyetlerin arttırılması amacı ile spor branşları turnuvaları düzenlenmeye devam ediyor. Bu çerçevede yurtlarda belirlenen takımlar çeşitli spor branşlarında yurtlar arasında turnuvaya katılım sağlıyor. Bu çerçevede koordine edilen basketbol turnuvası Cumayeri Spor Salonu’nda başladı.İlk maç Hafız Hasan Şen Erkek Öğrenci Yurdu ile Avni Akyol Erkek Öğrenci Yurdu arasında gerçekleşti.
Yurtlar arası basketbol turnuvası başladı

Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin konakladığı yurtlarda bulunan öğrenciler için basketbol turnuvası düzenlendi.Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin konakladığı yurtlarda sosyal faaliyetlerin arttırılması amacı ile spor branşları turnuvaları düzenlenmeye devam ediyor.

Bu çerçevede yurtlarda belirlenen takımlar çeşitli spor branşlarında yurtlar arasında turnuvaya katılım sağlıyor. Bu çerçevede koordine edilen basketbol turnuvası Cumayeri Spor Salonu’nda başladı.İlk maç Hafız Hasan Şen Erkek Öğrenci Yurdu ile Avni Akyol Erkek Öğrenci Yurdu arasında gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.