**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Kaynaşlı'da Köy yollarında düzenlemeler devam ediyor Düzce, Çevre Haberler Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2022 - 11:28, Güncelleme: 05.10.2022 - 11:28
 

Kaynaşlı'da Köy yollarında düzenlemeler devam ediyor Düzce, Çevre Haberler Düzce Hür Haber

Köy yollarında düzenlemeler devam ediyor
Düzce’nin Kaynaşlı bölgesinde bulunan köylerin yollarında çöken, heyelan olan yollarda düzenleme çalışmaları devam ediyor.Düzce’de geçtiğimiz haziran ayında meydana gelen sağanak yağışlar ile Kaynaşlı ilçesinde bir çok köy yolunda çökme ve heyelan meydana geldi. Yollarda ki düzenlemeler için çalışmalarını sürdüren Kaynaşlı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Düzce il Özel İdaresi ekipler, muhtemel heyelan bölgelerinde yol yapım, dolgu ve asfalt serme çalışmalarını sürdürüyor. Kış ayları öncesinde yolların hizmete girmesi için çalışmaların yapıldığı bölgeleri de ilgili kuruluşların temsilcileri de ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Dipsizgöl, Bıçkıyanı, Hacıazizler, Altunköy, Yeniyurt grup yolunda oluşan heyelanları ve yapılan çalışmaları tek tek incelenirken, ekipler kış ayları öncesinde yolları hizmete açmayı planlıyor.
Köy yollarında düzenlemeler devam ediyor

Düzce’nin Kaynaşlı bölgesinde bulunan köylerin yollarında çöken, heyelan olan yollarda düzenleme çalışmaları devam ediyor.Düzce’de geçtiğimiz haziran ayında meydana gelen sağanak yağışlar ile Kaynaşlı ilçesinde bir çok köy yolunda çökme ve heyelan meydana geldi.

Yollarda ki düzenlemeler için çalışmalarını sürdüren Kaynaşlı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Düzce il Özel İdaresi ekipler, muhtemel heyelan bölgelerinde yol yapım, dolgu ve asfalt serme çalışmalarını sürdürüyor. Kış ayları öncesinde yolların hizmete girmesi için çalışmaların yapıldığı bölgeleri de ilgili kuruluşların temsilcileri de ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Dipsizgöl, Bıçkıyanı, Hacıazizler, Altunköy, Yeniyurt grup yolunda oluşan heyelanları ve yapılan çalışmaları tek tek incelenirken, ekipler kış ayları öncesinde yolları hizmete açmayı planlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.