Doğum günü hediyesi çalınmıştı, Düzce'de polis abileri geri verdi Düzce, Asayiş Haber Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2022 - 15:21, Güncelleme: 03.10.2022 - 15:32
 

Doğum günü hediyesi çalınmıştı, Düzce'de polis abileri geri verdi Düzce, Asayiş Haber Düzce Hür Haber

Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri hırsızın peşine düştü
Annesinin aldığı doğum günü hediyesi olan bisikleti çalınan çocuk için polis seferber oldu. Çalınan bisiklet bulunup çocuğa teslim edildi.Düzce merkeze bağlı Nusrettin Mahallesi'nde meydana gelen olayda 12 yaşındaki Kayra'ya ait bisiklet, şüpheli bir şahıs tarafından çalındı. Olayım ardından Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri hırsızın peşine düştü. Kayra’yı sevindirmek isteyen ekipler, güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı. Ekipler, izledikleri yüzlerce güvenlik kamerası görüntüsü sonrasında çalınan bisikleti bularak minik çocuğa teslim etti. Bisikletine kavuşan Kayra Yalçın mutlu olduğunu dile getirerek polis ekiplerine teşekkür ederken, “Bisikletimin bulunmasında yardımı olan tüm polislere teşekkür ederim. Doğum günü hediyemdi. İkinci kez doğum günü hediyesi oldu diyebiliriz” dedi.Anne Nuran Yalçın ise; Polisler gerçekten epey bir kamera görüntüsü izleyerek bisiklete ulaşmışlar. Onların vermiş olduğu üstün çabadan dolayı hırsızlık şubeden ve İl Emniyet Müdürlüğü'nde ki tüm polislere teşekkür ediyoruz. Kayra ikinci kez doğum günü hediyesine kavuşmuş oldu çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri hırsızın peşine düştü

Annesinin aldığı doğum günü hediyesi olan bisikleti çalınan çocuk için polis seferber oldu. Çalınan bisiklet bulunup çocuğa teslim edildi.Düzce merkeze bağlı Nusrettin Mahallesi'nde meydana gelen olayda 12 yaşındaki Kayra'ya ait bisiklet, şüpheli bir şahıs tarafından çalındı.

Olayım ardından Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri hırsızın peşine düştü. Kayra’yı sevindirmek isteyen ekipler, güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı. Ekipler, izledikleri yüzlerce güvenlik kamerası görüntüsü sonrasında çalınan bisikleti bularak minik çocuğa teslim etti.

Bisikletine kavuşan Kayra Yalçın mutlu olduğunu dile getirerek polis ekiplerine teşekkür ederken, “Bisikletimin bulunmasında yardımı olan tüm polislere teşekkür ederim. Doğum günü hediyemdi. İkinci kez doğum günü hediyesi oldu diyebiliriz” dedi.Anne Nuran Yalçın ise; Polisler gerçekten epey bir kamera görüntüsü izleyerek bisiklete ulaşmışlar. Onların vermiş olduğu üstün çabadan dolayı hırsızlık şubeden ve İl Emniyet Müdürlüğü'nde ki tüm polislere teşekkür ediyoruz. Kayra ikinci kez doğum günü hediyesine kavuşmuş oldu çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.