Erkek işçilere ‘kadına el kalkamaz’ mottosu anlatıldı Düzce, Yerel Haber Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2022 - 13:12, Güncelleme: 13.08.2022 - 13:12
 

Erkek işçilere ‘kadına el kalkamaz’ mottosu anlatıldı Düzce, Yerel Haber Düzce Hür Haber

Erkek işçilere ‘kadına el kalkamaz’ mottosu anlatıldı
Düzce’de önümüzdeki günlerde başlayacak olan fındık sezonu için doğu illerinden şehre gelen mevsimlik tarım işçilerine ‘kadına el kalkamaz’ mottosunun tanıtımı gerçekleştirildi.Düzce İl Jandarma Komutanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, Düzce’ye fındık sezonu için gelen mevsimlik tarım işçilerine eğitim gerçekleştirdi. Erkek işçilere yönelik gerçekleştirilen eğitimde Kadına el kalkamaz mottosu anlatıldı. Kadına yönelik şiddetle mücadele çerçevesinde şiddet önleme ve izleme merkezi tarafından verilen eğitimlerde mevsimlik tarım işçilerine tek tek bilgilendirmelerde bulunuldu.
Erkek işçilere ‘kadına el kalkamaz’ mottosu anlatıldı

Düzce’de önümüzdeki günlerde başlayacak olan fındık sezonu için doğu illerinden şehre gelen mevsimlik tarım işçilerine ‘kadına el kalkamaz’ mottosunun tanıtımı gerçekleştirildi.Düzce İl Jandarma Komutanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, Düzce’ye fındık sezonu için gelen mevsimlik tarım işçilerine eğitim gerçekleştirdi.

Erkek işçilere yönelik gerçekleştirilen eğitimde Kadına el kalkamaz mottosu anlatıldı. Kadına yönelik şiddetle mücadele çerçevesinde şiddet önleme ve izleme merkezi tarafından verilen eğitimlerde mevsimlik tarım işçilerine tek tek bilgilendirmelerde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.