**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Düzce, yurt sorunu olmayan şehirlerden birisi Düzce, Gündem Haberler Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2022 - 14:37, Güncelleme: 06.08.2022 - 14:37
 

Düzce, yurt sorunu olmayan şehirlerden birisi Düzce, Gündem Haberler Düzce Hür Haber

Düzce, yurt sorunu olmayan şehirlerden birisi
Düzce Valisi Cevdet Atay, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı ile birlikte, üniversite öğrencilerinin yurt konuları ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile video konferans toplantısında bir araya gelerek, Düzce’nin yurt sorunu olmayan şehirler arasında olması ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, valiler ve gençlik ve spor il müdürleri ile video konferans toplantısı gerçekleştirdi. Üniversite yerleştirme sonuçlarının kısa süre sonra açıklanacak olması sebebi ile birlikte barınma problemleri için toplantı gerçekleştirildi. Düzce’den toplantıya Düzce Valisi Cevdet Atay, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan ve İl Jandarma Komutanı Albay Naci Akkaş katılım sağladı. Düzce’de üniversite öğrencilerinin yurt ve barınma ihtiyaçlarının karşılanması ile ilgili görüşmeler gerçekleştirildi. Yurt sorununun olmadığı şehirlerden birisi olan Düzce’de yurtların tüm kapasiteleri ile ilgili bilgiler verildi.  
Düzce, yurt sorunu olmayan şehirlerden birisi

Düzce Valisi Cevdet Atay, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı ile birlikte, üniversite öğrencilerinin yurt konuları ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile video konferans toplantısında bir araya gelerek, Düzce’nin yurt sorunu olmayan şehirler arasında olması ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, valiler ve gençlik ve spor il müdürleri ile video konferans toplantısı gerçekleştirdi.

Üniversite yerleştirme sonuçlarının kısa süre sonra açıklanacak olması sebebi ile birlikte barınma problemleri için toplantı gerçekleştirildi. Düzce’den toplantıya Düzce Valisi Cevdet Atay, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan ve İl Jandarma Komutanı Albay Naci Akkaş katılım sağladı. Düzce’de üniversite öğrencilerinin yurt ve barınma ihtiyaçlarının karşılanması ile ilgili görüşmeler gerçekleştirildi. Yurt sorununun olmadığı şehirlerden birisi olan Düzce’de yurtların tüm kapasiteleri ile ilgili bilgiler verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.