Benzin ve Motorine indirim! 05 Ağustos 2022 Düzce, Ekonomi Haberler Düzce Hür Haber

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2022 - 18:50, Güncelleme: 05.08.2022 - 18:50
 

Benzin ve Motorine indirim! 05 Ağustos 2022 Düzce, Ekonomi Haberler Düzce Hür Haber

Benzin ve motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere indirim yapılması bekleniyor. Peki Motorin ve Benzine kaç liralık indirim gelecek? İşte 5 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları ve beklenen indirimin ardından oluşacak yeni akaryakıt fiyatları...
Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından motorin ve benzin fiyatlarına indirim beklentisi oluşmuştu. Sektör temsilcilerinden alınan bilgilere göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorine indirim bekleniyor. Benzin'de indirim beklentisi 2,23 Motorin'de ise 1,15 TL! MOTORİN VE BENZİNE KAÇ LİRA İNDİRİM GELECEK?  6 Ağustos Cumartesi 00:00'dan itibaren geçerli olmak üzere Benzine 2,23 TL'lik Motorine ise 1,15 TL'lik bir indirim olması bekleniyor. Benzin yapılacak olan indirimin ardından benzinin litre fiyatının 20,03 lira seviyesine gerilemesi bekleniyor. Motorine gelecek olan indirimin ardından fiyatın 23,4 TL seviyesine gerilemesi bekleniyor   TALEBİN DÜŞÜK SEYRETMESİ FİYATLARI AŞAĞI YÖNLÜ BASKILIYOR!  Söz konusu olumsuz veriler dünyanın en büyük petrol tüketicilerinden ABD'de talebin yüksek olması beklenen yaz seyahat döneminde düşük seyrettiği algısını destekleyerek fiyatları aşağı yönlü baskılıyor. Uzmanlar, azalan talepte yüksek seyreden petrol fiyatlarının etkili olduğu görüşünde.   İngiltere Merkez Bankası (BoE)'nın son 27 yılın en yüksek faiz artışını yaparak politika faizini 50 baz puanlık artışla yüzde 1,75 seviyesine çıkarması kararı da talep görünümünde endişeye yol açan diğer bir gelişme oldu.
Benzin ve motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere indirim yapılması bekleniyor. Peki Motorin ve Benzine kaç liralık indirim gelecek? İşte 5 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları ve beklenen indirimin ardından oluşacak yeni akaryakıt fiyatları...

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından motorin ve benzin fiyatlarına indirim beklentisi oluşmuştu. Sektör temsilcilerinden alınan bilgilere göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorine indirim bekleniyor. Benzin'de indirim beklentisi 2,23 Motorin'de ise 1,15 TL!

MOTORİN VE BENZİNE KAÇ LİRA İNDİRİM GELECEK? 
6 Ağustos Cumartesi 00:00'dan itibaren geçerli olmak üzere Benzine 2,23 TL'lik Motorine ise 1,15 TL'lik bir indirim olması bekleniyor. Benzin yapılacak olan indirimin ardından benzinin litre fiyatının 20,03 lira seviyesine gerilemesi bekleniyor. Motorine gelecek olan indirimin ardından fiyatın 23,4 TL seviyesine gerilemesi bekleniyor

 

TALEBİN DÜŞÜK SEYRETMESİ FİYATLARI AŞAĞI YÖNLÜ BASKILIYOR! 
Söz konusu olumsuz veriler dünyanın en büyük petrol tüketicilerinden ABD'de talebin yüksek olması beklenen yaz seyahat döneminde düşük seyrettiği algısını destekleyerek fiyatları aşağı yönlü baskılıyor. Uzmanlar, azalan talepte yüksek seyreden petrol fiyatlarının etkili olduğu görüşünde.

 

İngiltere Merkez Bankası (BoE)'nın son 27 yılın en yüksek faiz artışını yaparak politika faizini 50 baz puanlık artışla yüzde 1,75 seviyesine çıkarması kararı da talep görünümünde endişeye yol açan diğer bir gelişme oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.