**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

AK Parti heyeti Akçakoca'da köy köy geziyor Düzce, Siyaset Haberler Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2022 - 15:18, Güncelleme: 04.08.2022 - 15:18
 

AK Parti heyeti Akçakoca'da köy köy geziyor Düzce, Siyaset Haberler Düzce Hür Haber

AK Parti heyeti Düzce’yi köy köy geziyor
Düzce İHA'nın Haberine göre: AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce’yi köy köy gezdiklerini yaptıklarını yapamadıklarını anlattıklarını söyledi.AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Milletvekili Fahri Çakır ve partililerle birlikte köy köy geziyorlar.Akçakoca ilçesinde ki köyleri gezen heyet vatandaşın nabzını tutuyor. AK Parti Düzce il Başkanı Mustafa Keskin, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi AK Parti teşkilatları gönülden gönüle seferle 2023’de zaferle yolumuza devam ediyoruz. Burada vatandaşlarımızın dertlerini dinliyoruz, yaptıklarımızı yapamadıklarımız anlatıyoruz. Cumhurbaşkanımıza AK Partimize büyük teveccühü canlı olarak görüyoruz. Ben bu sözlerle 2023 yılına İnşallah Allah’ın izniyle bu Milleti arkamıza alarak zaferlerle emin adımlarla gittiğimizin altını çizmek istiyorum” şeklinde konuştu.Milletvekili Fahri Çakır ise yaptığı konuşmada, “Sıkmadık el bırakmadık, bırakmayacağız. Gidilmedik köy, çalmadık kapı bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımız talimatıyla var olan çalışmalarımızı yaz demeden, tatil demeden, kar kış demeden sürdürdüğümüz çalışmalara bu yaz da kapıları çalarak devam ediyoruz. Bu devam ettirdiğimiz çalışmaların içerinde vatandaşlarımızla hasbihal etmek, sorunlarını dinlemek, yaptıklarımızı gözden geçirerek eksiklerimizi tamamlamak adına buralardayız” ifadelerinde bulundu.
AK Parti heyeti Düzce’yi köy köy geziyor

Düzce İHA'nın Haberine göre: AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce’yi köy köy gezdiklerini yaptıklarını yapamadıklarını anlattıklarını söyledi.AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Milletvekili Fahri Çakır ve partililerle birlikte köy köy geziyorlar.Akçakoca ilçesinde ki köyleri gezen heyet vatandaşın nabzını tutuyor. AK Parti Düzce il Başkanı Mustafa Keskin, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi AK Parti teşkilatları gönülden gönüle seferle 2023’de zaferle yolumuza devam ediyoruz. Burada vatandaşlarımızın dertlerini dinliyoruz, yaptıklarımızı yapamadıklarımız anlatıyoruz.

Cumhurbaşkanımıza AK Partimize büyük teveccühü canlı olarak görüyoruz. Ben bu sözlerle 2023 yılına İnşallah Allah’ın izniyle bu Milleti arkamıza alarak zaferlerle emin adımlarla gittiğimizin altını çizmek istiyorum” şeklinde konuştu.Milletvekili Fahri Çakır ise yaptığı konuşmada, “Sıkmadık el bırakmadık, bırakmayacağız. Gidilmedik köy, çalmadık kapı bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımız talimatıyla var olan çalışmalarımızı yaz demeden, tatil demeden, kar kış demeden sürdürdüğümüz çalışmalara bu yaz da kapıları çalarak devam ediyoruz. Bu devam ettirdiğimiz çalışmaların içerinde vatandaşlarımızla hasbihal etmek, sorunlarını dinlemek, yaptıklarımızı gözden geçirerek eksiklerimizi tamamlamak adına buralardayız” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.