Kim Min Jae, Napoli'de

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2022 - 15:38, Güncelleme: 27.07.2022 - 15:38
 

Kim Min Jae, Napoli'de

Fenerbahçe’nin Güney Koreli oyuncusu Kim Min-jae, İtalyan ekibi Napoli’ye 18 milyon 50 bin Euro bedelle transfer oldu.
Geçtiğimiz sezon Çin'in Beijing Guoan takımından 3 Milyon Euro bedelle Fenerbahçe'ye transfer olan Kim Min-jae kariyerine İtalya'da devam edecek. 25 yaşındaki defans oyuncusu 1 sezon formasını giydiği sarı-lacivertlilerde başarılı performansı ile takdir toplamıştı. 2022-2023 sezonu kampından transfer görüşmelerini yapmak üzere erken ayrılan Güney Koreli, İtalya Serie A takımlarından Napoli ile anlaşmaya vardı. Fenerbahçe transfer ile ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Kim Min-Jae'nin İtalyan Kulübü Napoli'ye, 18.050.000 Avro bedelle transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır” ifadelerine yer verildi.
Fenerbahçe’nin Güney Koreli oyuncusu Kim Min-jae, İtalyan ekibi Napoli’ye 18 milyon 50 bin Euro bedelle transfer oldu.

Geçtiğimiz sezon Çin'in Beijing Guoan takımından 3 Milyon Euro bedelle Fenerbahçe'ye transfer olan Kim Min-jae kariyerine İtalya'da devam edecek. 25 yaşındaki defans oyuncusu 1 sezon formasını giydiği sarı-lacivertlilerde başarılı performansı ile takdir toplamıştı. 2022-2023 sezonu kampından transfer görüşmelerini yapmak üzere erken ayrılan Güney Koreli, İtalya Serie A takımlarından Napoli ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe transfer ile ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Kim Min-Jae'nin İtalyan Kulübü Napoli'ye, 18.050.000 Avro bedelle transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.