**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Düzce'de hareketli olan üniversite bölgesinde sıkı denetim - Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2022 - 13:00, Güncelleme: 25.06.2022 - 13:00
 

Düzce'de hareketli olan üniversite bölgesinde sıkı denetim - Düzce Haber

Yaz aylarında denetimlerini arttırdı
Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler yaz aylarında denetimlerini arttırdı. Yapılan denetimde 119 araç ve sürücü kontrol edilirken, kusurlu görülen sürücülere cezai işlem uygulandı.Üniversitenin yaz okulunun başlamasıyla o bölgede hareketlilik artınca, trafik ekipleri de harekete geçti. Üniversite öğrencilerinin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla denetim gerçekleştirildi. Hem Düzce Üniversitesi Hastanesi hem de üniversiteye giden yolda yapılan denetimde 119 araç sorgulandı. Sorgulanan araçlar arasından 5 sürücünün alkollü olduğu belirlendi. Toplamda 14 bin 600 lira para cezası uygulanan araç sürücülerinin de ehliyetlerine el konuldu.Ekipler, vatandaşların huzur ve güvenliği için denetimlerini yaz aylarında devam ettirecek.
Yaz aylarında denetimlerini arttırdı

Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler yaz aylarında denetimlerini arttırdı. Yapılan denetimde 119 araç ve sürücü kontrol edilirken, kusurlu görülen sürücülere cezai işlem uygulandı.Üniversitenin yaz okulunun başlamasıyla o bölgede hareketlilik artınca, trafik ekipleri de harekete geçti.

Üniversite öğrencilerinin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla denetim gerçekleştirildi. Hem Düzce Üniversitesi Hastanesi hem de üniversiteye giden yolda yapılan denetimde 119 araç sorgulandı. Sorgulanan araçlar arasından 5 sürücünün alkollü olduğu belirlendi. Toplamda 14 bin 600 lira para cezası uygulanan araç sürücülerinin de ehliyetlerine el konuldu.Ekipler, vatandaşların huzur ve güvenliği için denetimlerini yaz aylarında devam ettirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.