**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Metek toki yolu asfaltlanacak - Düzce Haberler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2022 - 13:58, Güncelleme: 23.06.2022 - 13:58
 

Metek toki yolu asfaltlanacak - Düzce Haberler

Sıra metek toki yoluna geldi
Düzce Belediyesi, şehrin dört bir yanında başlattığı asfalt çalışmalarını en çok talep edilen ve trafik yoğunluğunun olduğu bölgelerde yoğunlaştırıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 650 metrelik Metek Toki ana yolunun asfaltlanması öncesinde kazı çalışmalarını başlattı.Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Koçyazı Mahallesi Metek Toki konutlarının ana bağlantı yolu olan 2400. Sokakta asfalt kazıma çalışmalarına başladı. Her gün binlerce vatandaşın kullandığı yolun yıllar içinde sathının bozulması üzerine asfalt programına alan Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yol asfalt serimine uygun hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bozulan yolu kazıyan ekipler, yoldaki satıh düzenlemesini tamamlamasının ardından asfalt serimine başlayacak.Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt sezonu boyunca 130 bin ton asfaltı Düzce'nin ihtiyaç duyulan cadde ve sokakları ile buluşturacak.
Sıra metek toki yoluna geldi

Düzce Belediyesi, şehrin dört bir yanında başlattığı asfalt çalışmalarını en çok talep edilen ve trafik yoğunluğunun olduğu bölgelerde yoğunlaştırıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 650 metrelik Metek Toki ana yolunun asfaltlanması öncesinde kazı çalışmalarını başlattı. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Koçyazı Mahallesi Metek Toki konutlarının ana bağlantı yolu olan 2400. Sokakta asfalt kazıma çalışmalarına başladı.

Sıra metek toki yoluna geldi - düzce haber

Her gün binlerce vatandaşın kullandığı yolun yıllar içinde sathının bozulması üzerine asfalt programına alan Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yol asfalt serimine uygun hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bozulan yolu kazıyan ekipler, yoldaki satıh düzenlemesini tamamlamasının ardından asfalt serimine başlayacak. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt sezonu boyunca 130 bin ton asfaltı Düzce'nin ihtiyaç duyulan cadde ve sokakları ile buluşturacak.

Metek toki yolu asfaltlanacak - Düzce Haberler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.