**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Minikler başarı belgelerine kavuştu - Cumayeri Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2022 - 12:51, Güncelleme: 23.06.2022 - 12:51
 

Minikler başarı belgelerine kavuştu - Cumayeri Haber

Minikler başarı belgelerine kavuştu
Düzce'de Rıfat Çınar 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu ve Cumayeri Anaokulu'nda eğitim gören öğrencilere başarı belgesi takdim edildi.Cumayeri Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa, İl Müftüsü Rüstem Can, Cumayeri İlçe Müftüsü Mehmet Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Yıldız, protokol üyeleri, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan İl Müftüsü Rüstem Can, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2014 yılından itibaren resmi olarak başlatmış olduğu 4-6 yaş Kur’an kurslarımızı çok önemsiyoruz. Bu kurslarımız sayesinde çocuklarımız Allah sevgisi, Peygamber sevgisi ile milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmekte ve yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim ile erken yaşta buluşmaktadır. Cenabıhak bu duygu ve düşünceler ile çocuklarımızı yetiştirmeyi cümlemize nasip etsin. Eğitim öğretim dönemini tamamına erdiren öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları yetiştiren öğreticilerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.Program sonunda öğrencilere başarı belgesi takdim edildi.
Minikler başarı belgelerine kavuştu

Düzce'de Rıfat Çınar 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu ve Cumayeri Anaokulu'nda eğitim gören öğrencilere başarı belgesi takdim edildi.Cumayeri Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa, İl Müftüsü Rüstem Can, Cumayeri İlçe Müftüsü Mehmet Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Yıldız, protokol üyeleri, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan İl Müftüsü Rüstem Can, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2014 yılından itibaren resmi olarak başlatmış olduğu 4-6 yaş Kur’an kurslarımızı çok önemsiyoruz.

Minikler başarı belgelerine kavuştu - Cumayeri Haber

Bu kurslarımız sayesinde çocuklarımız Allah sevgisi, Peygamber sevgisi ile milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmekte ve yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim ile erken yaşta buluşmaktadır. Cenabıhak bu duygu ve düşünceler ile çocuklarımızı yetiştirmeyi cümlemize nasip etsin. Eğitim öğretim dönemini tamamına erdiren öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları yetiştiren öğreticilerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.Program sonunda öğrencilere başarı belgesi takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.