Düzce Voleybol 2. Lig'i garantilemeye yakın - Düzce Haberleri

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2022 - 09:39, Güncelleme: 23.06.2022 - 09:39
 

Düzce Voleybol 2. Lig'i garantilemeye yakın - Düzce Haberleri

Voleybol 2. Lig'i garantilemeye yakın
Düzce Voleybol Takımı, Bolu'da yapılan 2. Lig'e yükselme finallerinde ikinci günü de galibiyetle tamamladı. Düzce Voleybol, alacağı 1 set ile 2. Lig'e yükselmeyi garantileyecek.Düzce Voleybol Takımı, Bolu'da yapılan 2. Lig'e yükselme finallerinde ilk günün ardından ikinci günü de galibiyetle tamamladı. Düzce Voleybol, finallerin ikinci gününde rakibi Eskişehir DSİ’yi set vermeden 3-0 gibi farklı sonuçla geçmesini bildi. Bolu Karaçayır Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı kazanan Düzce Voleybol, aldığı galibiyetle yükselme finallerinde 2. günü de galibiyetle tamamlarken, puanını da 6’ya yükseltti.Düzce temsilcisi, finallerde oynayacağı son maçında Sakarya Adaspor ile Karaçayır Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. Düzce Voleybol, müsabakada 1 set alması halinde 2. Lig'e çıkacak.
Voleybol 2. Lig'i garantilemeye yakın

Düzce Voleybol Takımı, Bolu'da yapılan 2. Lig'e yükselme finallerinde ikinci günü de galibiyetle tamamladı. Düzce Voleybol, alacağı 1 set ile 2. Lig'e yükselmeyi garantileyecek.Düzce Voleybol Takımı, Bolu'da yapılan 2. Lig'e yükselme finallerinde ilk günün ardından ikinci günü de galibiyetle tamamladı.

Düzce Voleybol 2. Lig'i garantilemeye yakın

Düzce Voleybol, finallerin ikinci gününde rakibi Eskişehir DSİ’yi set vermeden 3-0 gibi farklı sonuçla geçmesini bildi. Bolu Karaçayır Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı kazanan Düzce Voleybol, aldığı galibiyetle yükselme finallerinde 2. günü de galibiyetle tamamlarken, puanını da 6’ya yükseltti.Düzce temsilcisi, finallerde oynayacağı son maçında Sakarya Adaspor ile Karaçayır Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. Düzce Voleybol, müsabakada 1 set alması halinde 2. Lig'e çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.