Hem arkadaşını hem kendini yakalattı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2022 - 11:37, Güncelleme: 11.06.2022 - 11:37
 

Hem arkadaşını hem kendini yakalattı

Hem arkadaşını hem kendini yakalattı
Düzce’de 3 ayrı suçtan aranması bulunan bir kişi jandarma ekiplerine arkadaşına ait kimliği gösterinde hem kendisini hem aranması bulunan arkadaşını yakalattı.Düzce’nin Gümüşova ilçesinde gerçekleşen olayda 2 ayrı uyuşturucu madde kullanma, ticaretini yapma ve gece vakti yağma suçlarından aranması bulunan L.A. isimli şahıs yol uygulaması yapan jandarma ekiplerine arkadaşının kimliğini gösterdi. Jandarma ekiplerinin dikkati ile başkasına ait olan kimlik kullandığını belirledikleri şahsı gözaltına alan ekipler, kullanılan kimliğin ise kasten yaralama suçu ile aranan R.M. isimli şahsa ait olduğunu belirlediler. Her iki şahsı gözaltına alan ekipler yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk ettiler.
Hem arkadaşını hem kendini yakalattı

Düzce’de 3 ayrı suçtan aranması bulunan bir kişi jandarma ekiplerine arkadaşına ait kimliği gösterinde hem kendisini hem aranması bulunan arkadaşını yakalattı.Düzce’nin Gümüşova ilçesinde gerçekleşen olayda 2 ayrı uyuşturucu madde kullanma, ticaretini yapma ve gece vakti yağma suçlarından aranması bulunan L.A. isimli şahıs yol uygulaması yapan jandarma ekiplerine arkadaşının kimliğini gösterdi.

Hem arkadaşını hem kendini yakalattı

Jandarma ekiplerinin dikkati ile başkasına ait olan kimlik kullandığını belirledikleri şahsı gözaltına alan ekipler, kullanılan kimliğin ise kasten yaralama suçu ile aranan R.M. isimli şahsa ait olduğunu belirlediler. Her iki şahsı gözaltına alan ekipler yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.