**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Düzce'de SEPAŞ’a aydınlatma öfkesi!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2022 - 22:39, Güncelleme: 16.05.2022 - 22:39
 

Düzce'de SEPAŞ’a aydınlatma öfkesi!

Düzce'de SEPAŞ’a aydınlatma öfkesi!
Düzce Şerefiye Mahallesi Süleyman Kuyumcu Caddesinde hikamet eden bir kadın, günlerdir yaşadığı sokakta aydınlatmaların olmadığını çektiği resim ile tepki gösterdi.Whatsapp ihbar hattımıza gelen.Süleyman Kuyumcu Caddesinde sokakta bulunan aydınlatma direklerinin çok uzun süredir çalışmamasına tepki gösteren bir kişi çektiği resimle, “Sokakta araç ışıklarından başka hiç bir ışık yoktur. Tüm aydınlatmalar çalışmamaktadır. Sepaş ALO 186 Şikayet etmekten bıktık. Sürekli arıza kaydı oluşturuyoruz. Bu caddede bir kadın nasıl evine gitsin.Burası Düzce'nin merkezi. Aynı mahallede oturduğumuz bayan arkadaşımda bu konuda şikayet hattına kayıt bırakmasına rağmen sonuç alamadığını ifade etti.Bayan arkadaşım ne zaman o sokaktan geçsem arkama baka baka gidiyorum dedi.Çoluğumuza çocuğumuza bir şey olsa, buradaki evlere hırsız girse siz nasıl hesap vereceksiniz? Artık bu duruma bir çare bulun. Biz bıktık yeter.” diye seslendi.
Düzce'de SEPAŞ’a aydınlatma öfkesi!

Düzce Şerefiye Mahallesi Süleyman Kuyumcu Caddesinde hikamet eden bir kadın, günlerdir yaşadığı sokakta aydınlatmaların olmadığını çektiği resim ile tepki gösterdi.Whatsapp ihbar hattımıza gelen.Süleyman Kuyumcu Caddesinde sokakta bulunan aydınlatma direklerinin çok uzun süredir çalışmamasına tepki gösteren bir kişi çektiği resimle, “Sokakta araç ışıklarından başka hiç bir ışık yoktur.

Düzce Sepaş Aydınlatma sorunu

Tüm aydınlatmalar çalışmamaktadır. Sepaş ALO 186 Şikayet etmekten bıktık. Sürekli arıza kaydı oluşturuyoruz. Bu caddede bir kadın nasıl evine gitsin.Burası Düzce'nin merkezi. Aynı mahallede oturduğumuz bayan arkadaşımda bu konuda şikayet hattına kayıt bırakmasına rağmen sonuç alamadığını ifade etti.Bayan arkadaşım ne zaman o sokaktan geçsem arkama baka baka gidiyorum dedi.Çoluğumuza çocuğumuza bir şey olsa, buradaki evlere hırsız girse siz nasıl hesap vereceksiniz? Artık bu duruma bir çare bulun. Biz bıktık yeter.” diye seslendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.