Yığılca’da anlamlı 15 Temmuz programı

Gündem 16.07.2024 - 13:02, Güncelleme: 16.07.2024 - 13:02
 

Yığılca’da anlamlı 15 Temmuz programı

Terör örgütü lideri Fethullah Gülen ve örgüt üyelerince 15 Temmuz 2016’da yapılmaya çalışılan hain darbe girişiminin 8. Yıldönümü Yığılca ilçesinde anlamlı etkinlikle anıldı.
Yığılca Belediyesi tarafından hain girişimin yıldönümünde ilçe halkıyla birlikte o günleri anlatan Oğlum ve Babam Vatan filmini izlediler. 15 Temmuz 2016 yılında terör örgütü Fetö lideri Fethullah Gülen ve terör örgütü üyelerince ülke yönetimini ele geçirmeye yönelik olarak hain darbe girişiminde bulunuldu. Ancak milletin vatan savunmasıyla hainler emellerine ulaşamadan darbe girişimi bitirildi. O karanlık günün yıldönümü bütün Türkiye ile birlikte Düzce’de ve ilçelerinde yapılan çeşitli etkinliklerle anıldı. Yığılca Belediyesi de Belediye Başkanı Selami Savaş’ın girişimleriyle 8 yıl önce yaşanan ihanetin yıldönümünde o günü anlatan Oğlum ve Babam vatan filmini gösterime aldı. 15 Temmuz Meydanında yapılan gösterimde ilçe halkı ile birlikte Yığılca protokolü o karanlık geceyi birlikte izledi.
Terör örgütü lideri Fethullah Gülen ve örgüt üyelerince 15 Temmuz 2016’da yapılmaya çalışılan hain darbe girişiminin 8. Yıldönümü Yığılca ilçesinde anlamlı etkinlikle anıldı.

Yığılca Belediyesi tarafından hain girişimin yıldönümünde ilçe halkıyla birlikte o günleri anlatan Oğlum ve Babam Vatan filmini izlediler.  15 Temmuz 2016 yılında terör örgütü Fetö lideri Fethullah Gülen ve terör örgütü üyelerince ülke yönetimini ele geçirmeye yönelik olarak hain darbe girişiminde bulunuldu.

Ancak milletin vatan savunmasıyla hainler emellerine ulaşamadan darbe girişimi bitirildi. O karanlık günün yıldönümü bütün Türkiye ile birlikte Düzce’de ve ilçelerinde yapılan çeşitli etkinliklerle anıldı. Yığılca Belediyesi de Belediye Başkanı Selami Savaş’ın girişimleriyle 8 yıl önce yaşanan ihanetin yıldönümünde o günü anlatan Oğlum ve Babam vatan filmini gösterime aldı. 15 Temmuz Meydanında yapılan gösterimde ilçe halkı ile birlikte Yığılca protokolü o karanlık geceyi birlikte izledi.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.