Yığılca Turizm’de atağa kalktı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.05.2024 - 12:55, Güncelleme: 02.05.2024 - 12:55
 

Yığılca Turizm’de atağa kalktı

Savaş misafirlerini ağırladı projelerini anlattı. Sınırları içinde turizm açısında birçok değeri barındıran Balkız gibi Yığılca Balı gibi dünyaya mahal olmuş marka yüzleriyle Yığılca, Turizmde Düzce’nin önemli tanıtım kavşaklarından olmaya hazırlanıyor.
Belediye Başkanı Selami Savaş’ın projeleriyle birlikte hem ilçenin tanıtımında hem de Düzce’nin tanıtımında çok önemli rol üstlenecek.Yığılca ilçe sınırları içinde Sarıkaya Mağarası, Yılan çatı Şelaleleri ve Kanyonu, Yedigöller Milli Parkı gibi turizm destinasyonları ile Balkız, Yığılca Balı gibi dünyaya mahal olmuş yüzlerin bulunurken bu değerlerin Düzce turizmine kazandırılması için Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş harekete geçti. Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Vali Selçuk Aslan ve protokol üyelerini ilçesinde ağırlayan Belediye Başkan Savaş, Sarıkaya mağarasını misafirlerine gezdirerek bilgiler verdi. Selami Savaş ayrıca Yığılca’nın tanıtımı için yapmayı planladığı çalışmaları da Vali Selçuk Aslan, İl Genel Meclisi Başkanı Fazlı Koç ve protokol üyeleri ile paylaştı. Vali Aslan, Savaş’ı ziyaret etti Ayrıca Vali Selçuk Aslan, Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sorasında Vali Aslan, yeni seçilen Selami Savaş’a görevinde başarılar diledi.    
Savaş misafirlerini ağırladı projelerini anlattı. Sınırları içinde turizm açısında birçok değeri barındıran Balkız gibi Yığılca Balı gibi dünyaya mahal olmuş marka yüzleriyle Yığılca, Turizmde Düzce’nin önemli tanıtım kavşaklarından olmaya hazırlanıyor.

Belediye Başkanı Selami Savaş’ın projeleriyle birlikte hem ilçenin tanıtımında hem de Düzce’nin tanıtımında çok önemli rol üstlenecek. Yığılca ilçe sınırları içinde Sarıkaya Mağarası, Yılan çatı Şelaleleri ve Kanyonu, Yedigöller Milli Parkı gibi turizm destinasyonları ile Balkız, Yığılca Balı gibi dünyaya mahal olmuş yüzlerin bulunurken bu değerlerin Düzce turizmine kazandırılması için Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş harekete geçti. Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Vali Selçuk Aslan ve protokol üyelerini ilçesinde ağırlayan Belediye Başkan Savaş, Sarıkaya mağarasını misafirlerine gezdirerek bilgiler verdi. Selami Savaş ayrıca Yığılca’nın tanıtımı için yapmayı planladığı çalışmaları da Vali Selçuk Aslan, İl Genel Meclisi Başkanı Fazlı Koç ve protokol üyeleri ile paylaştı.

Vali Aslan, Savaş’ı ziyaret etti
Ayrıca Vali Selçuk Aslan, Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sorasında Vali Aslan, yeni seçilen Selami Savaş’a görevinde başarılar diledi.


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.