Yığılca MYO için protokol imzaladı!

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 25.09.2024 - 14:09, Güncelleme: 25.09.2024 - 14:23
 

Yığılca MYO için protokol imzaladı!

Düzce Üniversitesi, Düzce Meslek Yüksekokulu Arıcık Bölümü ve oluşturulması planlanan Yığılca Meslek Yüksekokulu için Yığılca Belediyesi ile iş birliği protokolü imzaladı.
Protokolü; Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, Yığılca Belediyesi adına ise Belediye Başkanı Selami Savaş imzaladı. Protokol kapsamında; Düzce Meslek Yüksekokulu’na bağlı Arıcılık Bölümü ve faaliyete geçirilmesi planlanan Yığılca Meslek Yüksekokulu tarafından kullanılması amacıyla, Yığılca Belediyesi’ne ait taşınmaz alanın tahsisi gerçekleştirildi. Savaş Başarılı çalışmasını Sosyal medya hesabından duyurdu: Bugün bir hayali daha gerçekleştirmenin mutluluğunu sizlerle paylaşıyorum.İlçemizin gelişimi ve markalaşması adına Yığılca Meslek Yüksekokulumuzun ilk imzalarını atıyoruz.Bundan tam 15 yıl önce DAGEM'in kurulmasıyla başlayan bu serüveni şimdi bambaşka bir boyuta taşıyoruz.Arımızın tescillenmesi, bölgemizin kalkınması için çok önemli projeler yürüten, yaptığı çalışmalarla uluslararası dereceler alan Düzce Üniversitesi'yle protokol imzalamış bulunmaktayız.Açılacak yeni bölümler önce ilçemizin sosyo ekonomik yapısını değiştirecek ardından da ilimizin ve ülkemizin kalkınmasında çok fazla katmadeğer üretecektir.Eğitimde Güçlü Yığılca mottomuzun bir gereği olarak şehrimizi her koşulda geleceğe aydınlık bakan nesillerin yetişeceği bir yer haline getirmek en büyük arzumuzdur. Belediye binamız bundan sonra nice nesillerin yetişeceği bir eğitim yuvasına dönüşecektir.Başta MYO açılmasına izin veren YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar'a,Bizlerin heyecanını görerek desteklerini esirgemeyen Düzce Valimiz Sn. Selçuk ASLAN'a,Açılması için kudretli bir irade gösteren değerli hocam Düzce Üniversitesi Rektörü Sn. Nedim SÖZBİR'e,Her zaman yanımda olan değerli büyüğüm Düzce Üniversitesi Genel Sekreteri Sn. Nihat YILDIZ'a,Kıymetli Hocalarımız Sn. Doç. Dr. Meral KEKEÇOĞLU'na ve herbir hocama,Ve bu yolda hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen değerli büyüklerim Düzce Milletvekilimiz ve AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Sn. Ayşe KEŞİR'e, Düzce Milletvekilimiz Sn. Ercan ÖZTÜRK'e, Ak Parti İl Başkanımız Sn. Hasan ŞENGÜLOĞLU'na Şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim. Her zaman dediğimiz gibi ÇALIŞINCA OLUYOR! Bizim için Durmak Yok, Yola Devam!
Düzce Üniversitesi, Düzce Meslek Yüksekokulu Arıcık Bölümü ve oluşturulması planlanan Yığılca Meslek Yüksekokulu için Yığılca Belediyesi ile iş birliği protokolü imzaladı.

Protokolü; Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, Yığılca Belediyesi adına ise Belediye Başkanı Selami Savaş imzaladı. Protokol kapsamında; Düzce Meslek Yüksekokulu’na bağlı Arıcılık Bölümü ve faaliyete geçirilmesi planlanan Yığılca Meslek Yüksekokulu tarafından kullanılması amacıyla, Yığılca Belediyesi’ne ait taşınmaz alanın tahsisi gerçekleştirildi.

Savaş Başarılı çalışmasını Sosyal medya hesabından duyurdu:

Bugün bir hayali daha gerçekleştirmenin mutluluğunu sizlerle paylaşıyorum.İlçemizin gelişimi ve markalaşması adına Yığılca Meslek Yüksekokulumuzun ilk imzalarını atıyoruz.Bundan tam 15 yıl önce DAGEM'in kurulmasıyla başlayan bu serüveni şimdi bambaşka bir boyuta taşıyoruz.Arımızın tescillenmesi, bölgemizin kalkınması için çok önemli projeler yürüten, yaptığı çalışmalarla uluslararası dereceler alan Düzce Üniversitesi'yle protokol imzalamış bulunmaktayız.Açılacak yeni bölümler önce ilçemizin sosyo ekonomik yapısını değiştirecek ardından da ilimizin ve ülkemizin kalkınmasında çok fazla katmadeğer üretecektir.Eğitimde Güçlü Yığılca mottomuzun bir gereği olarak şehrimizi her koşulda geleceğe aydınlık bakan nesillerin yetişeceği bir yer haline getirmek en büyük arzumuzdur.

Belediye binamız bundan sonra nice nesillerin yetişeceği bir eğitim yuvasına dönüşecektir.Başta MYO açılmasına izin veren YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar'a,Bizlerin heyecanını görerek desteklerini esirgemeyen Düzce Valimiz Sn. Selçuk ASLAN'a,Açılması için kudretli bir irade gösteren değerli hocam Düzce Üniversitesi Rektörü Sn. Nedim SÖZBİR'e,Her zaman yanımda olan değerli büyüğüm Düzce Üniversitesi Genel Sekreteri Sn. Nihat YILDIZ'a,Kıymetli Hocalarımız Sn. Doç. Dr. Meral KEKEÇOĞLU'na ve herbir hocama,Ve bu yolda hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen değerli büyüklerim Düzce Milletvekilimiz ve AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Sn. Ayşe KEŞİR'e, Düzce Milletvekilimiz Sn. Ercan ÖZTÜRK'e, Ak Parti İl Başkanımız Sn. Hasan ŞENGÜLOĞLU'na Şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim.

Her zaman dediğimiz gibi ÇALIŞINCA OLUYOR! Bizim için Durmak Yok, Yola Devam!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.