Yığılca Belediye Başkanı Savaş’ın yoğun gündemi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.06.2024 - 17:56, Güncelleme: 26.06.2024 - 17:56
 

Yığılca Belediye Başkanı Savaş’ın yoğun gündemi

Faruk Özlü’yü ağırladı, Mecliste Ercan Öztürk’ün misafiri oldu.
Yığılca Belediye başkanı Selami Savaş, Düzce’nin bir bütün olarak kalkınması için çaba harcayan Düzce belediye başkanı Dr. Faruk Özlü’yü Yığılca’da makamında ağırladı. Faruk Özlü ile hem Yığılca’nın gelişimi için hazırladığı projeleri masaya yatıran Selami Savaş daha sonra Ankara’da TBMM’ye giderek projeleri için destek istemek üzere Milletvekili Ercan Öztürk ile istişare yaptı. Seçildiği günden bu yana yaşanabilir, kalkınmış Yığılca hayali için çalışmalarını sürdüren Belediye başkanı Selami Savaş, Düzce’yi bir bütün olarak kalkındırma ve başta turizm olmak üzere Türkiye’nin sayılı illerinden yapma gayreti içinde olan Düzce Belediye başkanı Dr. Faruk Özlü’yü Yığılca’da makamında ağırladı. Belediye çalışanları ve Yığılcalılar tarafından Yığılca Belediyesi önünde karşılanan Faruk Özlü, seçimler sonrası hem hayırlı olsun ziyareti yaptığı Selami Savaş’tan Düzce ve Yığılca için yapmayı planladığı projelerini de dinledi. Düzce’nin birçok turzim destinasyonuna ev sahipliği yapan Arısı, balı ile Türkiye’de marka olan Yığılca’nın gelişmesi için yapılabilecek çalışmaları da anlatan Faruk Özlü, genç ve dinamik Belediye Başkanı Selami Savaş’a görevinde başarıla diledi.  Ercan Öztürk’ten destek istedi Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, Faruk özlüyü makamında ağırladıktan sonra Ankara’ya giderek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti. Burada Milletvekili Ercan Öztürk ile bir süre sohbet eden Selami Savaş, Yığılca için hazırladığı projeleri anlatarak daha yaşanabilir, kalkınmış Yığılca için destek istedi. Selami Savaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ercan Öztürk ise Belediye Başkanı Savaş’a ziyareti için teşekkür etti.
Faruk Özlü’yü ağırladı, Mecliste Ercan Öztürk’ün misafiri oldu.

Yığılca Belediye başkanı Selami Savaş, Düzce’nin bir bütün olarak kalkınması için çaba harcayan Düzce belediye başkanı Dr. Faruk Özlü’yü Yığılca’da makamında ağırladı. Faruk Özlü ile hem Yığılca’nın gelişimi için hazırladığı projeleri masaya yatıran Selami Savaş daha sonra Ankara’da TBMM’ye giderek projeleri için destek istemek üzere Milletvekili Ercan Öztürk ile istişare yaptı.

Seçildiği günden bu yana yaşanabilir, kalkınmış Yığılca hayali için çalışmalarını sürdüren Belediye başkanı Selami Savaş, Düzce’yi bir bütün olarak kalkındırma ve başta turizm olmak üzere Türkiye’nin sayılı illerinden yapma gayreti içinde olan Düzce Belediye başkanı Dr. Faruk Özlü’yü Yığılca’da makamında ağırladı.

Belediye çalışanları ve Yığılcalılar tarafından Yığılca Belediyesi önünde karşılanan Faruk Özlü, seçimler sonrası hem hayırlı olsun ziyareti yaptığı Selami Savaş’tan Düzce ve Yığılca için yapmayı planladığı projelerini de dinledi.

Düzce’nin birçok turzim destinasyonuna ev sahipliği yapan Arısı, balı ile Türkiye’de marka olan Yığılca’nın gelişmesi için yapılabilecek çalışmaları da anlatan Faruk Özlü, genç ve dinamik Belediye Başkanı Selami Savaş’a görevinde başarıla diledi. 

Ercan Öztürk’ten destek istedi
Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, Faruk özlüyü makamında ağırladıktan sonra Ankara’ya giderek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti.

Burada Milletvekili Ercan Öztürk ile bir süre sohbet eden Selami Savaş, Yığılca için hazırladığı projeleri anlatarak daha yaşanabilir, kalkınmış Yığılca için destek istedi. Selami Savaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ercan Öztürk ise Belediye Başkanı Savaş’a ziyareti için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.