Yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 25.06.2024 - 19:00, Güncelleme: 25.06.2024 - 19:00
 

Yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Kendisinden haber alınamayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu.
Olay Uzunmustafa Mahallesi’nde meydana geldi. Zeynep Gök isimli yaşlı kadından komşuları uzun süre haber alamadı. Bir kaç defa kapısını da çalan komşuları içeriden de ses gelmeyince durumu yakınlarına bildirdi.Yaşlı kadının yakınlarının 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin polis nezaretinde kapıyı açmasıyla yaşlı kadının hareketsiz yattığı belirlendi. Sağlık ekipleri olay yeri de yaptığı ilk müdahalede kadının yaşamını yitirdiğini belirledi.Yaşlı kadın yapılan ilk incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.
Kendisinden haber alınamayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu.

Olay Uzunmustafa Mahallesi’nde meydana geldi. Zeynep Gök isimli yaşlı kadından komşuları uzun süre haber alamadı. Bir kaç defa kapısını da çalan komşuları içeriden de ses gelmeyince durumu yakınlarına bildirdi. Yaşlı kadının yakınlarının 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin polis nezaretinde kapıyı açmasıyla yaşlı kadının hareketsiz yattığı belirlendi. Sağlık ekipleri olay yeri de yaptığı ilk müdahalede kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaşlı kadın yapılan ilk incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.