Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'ndan gözlüklü paylaşım

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 28.09.2024 - 13:27, Güncelleme: 28.09.2024 - 13:27
 

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'ndan gözlüklü paylaşım

Ekranların sevilen isimlerinden olan Afra Saraçoğlu yeni bir paylaşımda bulundu. Gözlüklü pozunu takipçileri ile paylaşan Afra Saraçoğlu güzelliğiyle büyüledi.
Afra Saraçoğlu şimdilerde başrollerini Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği "Seyran" karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını dizisinin 3. sezonu için imaj değişikliğine gitti ve saçlarını kestirdi. Büyük bir hayran kitlesine ulaşan Saraçoğlu, başarılı oyunculuk performansının yanı sıra Mert Ramazan Demir ile yaşadığı inişli çıkışlı aşk ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeyi başarıyor. AFRA SARAÇOĞLU'NDAN GÖZLÜKLÜ PAYLAŞIM Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Saraçoğlu, sosyal medya hesabının hikaye bölümünde gözlükle çekildiği bir kareyi takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.
Ekranların sevilen isimlerinden olan Afra Saraçoğlu yeni bir paylaşımda bulundu. Gözlüklü pozunu takipçileri ile paylaşan Afra Saraçoğlu güzelliğiyle büyüledi.

Afra Saraçoğlu şimdilerde başrollerini Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği "Seyran" karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını dizisinin 3. sezonu için imaj değişikliğine gitti ve saçlarını kestirdi.

Büyük bir hayran kitlesine ulaşan Saraçoğlu, başarılı oyunculuk performansının yanı sıra Mert Ramazan Demir ile yaşadığı inişli çıkışlı aşk ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeyi başarıyor.

AFRA SARAÇOĞLU'NDAN GÖZLÜKLÜ PAYLAŞIM

Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Saraçoğlu, sosyal medya hesabının hikaye bölümünde gözlükle çekildiği bir kareyi takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.