Ufuk Özkan Organlarımı bağışladım

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 21.08.2023 - 11:03, Güncelleme: 21.08.2023 - 11:03
 

Ufuk Özkan Organlarımı bağışladım

Siroz tedavisi gören oyuncu Ufuk Özkan, ‘'Hastanede beni en çok yaralayan ve üzen çocuklar oldu. Onun için organlarımı bağışladım' dedi.
İleri derecede siroz rahatsızlığına yakalanan ve organ nakli aşamasındayken tedavisi olumlu sonuç veren oyuncu Ufuk Özkan, organlarını bağışladığını açıkladı. 'Pazar Sürprizi' programında Türkiye'deki organ nakline karşı olan ön yargıları ifade eden oyuncu, "Ben 15 sene önce bağışladım. Bağışlamama da sebep olan şey şuydu; Antalya'da tiyatroyla turneye gitmiştim. Arkadaşım böbrek nakli olmuştu. 'Buraya gelip, bir ziyaret edebilir misin?' demişti. '1 saatliğine giderim' dedim 5 saat kaldım. İstanbul'a döner dönmez organ bağışımı gerçekleştirdim" yanıtını verdi. Bu kararı vermesindeki en büyük etkeni belirten Özkan, "Beni en çok yaralayan ve üzen çocuklar oldu. Hatta bebekler bile vardı" dedi. HOLLYWOOD DİYETİNİ BİLMİYORUM Hakkında çıkan, "Hollywood diyeti yaptı ve bu hale geldi" dedikodularını da yanıtlayan Özkan, "Ben Hollywood'u biliyorum da Hollywood diyetinin ne olduğunu bilmiyorum. Hollywood diyeti diye bir şey çıkardılar. Benim ağzımdan hiçbir zaman 'Hollywood diyeti uyguluyorum' diye bir şey çıkmadı. Belki çıkmıştır da dalga geçiyorumdur artık çünkü hep aynı soru soruluyordu" dedi.
Siroz tedavisi gören oyuncu Ufuk Özkan, ‘'Hastanede beni en çok yaralayan ve üzen çocuklar oldu. Onun için organlarımı bağışladım' dedi.

İleri derecede siroz rahatsızlığına yakalanan ve organ nakli aşamasındayken tedavisi olumlu sonuç veren oyuncu Ufuk Özkan, organlarını bağışladığını açıkladı. 'Pazar Sürprizi' programında Türkiye'deki organ nakline karşı olan ön yargıları ifade eden oyuncu, "Ben 15 sene önce bağışladım. Bağışlamama da sebep olan şey şuydu; Antalya'da tiyatroyla turneye gitmiştim. Arkadaşım böbrek nakli olmuştu. 'Buraya gelip, bir ziyaret edebilir misin?' demişti. '1 saatliğine giderim' dedim 5 saat kaldım. İstanbul'a döner dönmez organ bağışımı gerçekleştirdim" yanıtını verdi. Bu kararı vermesindeki en büyük etkeni belirten Özkan, "Beni en çok yaralayan ve üzen çocuklar oldu. Hatta bebekler bile vardı" dedi.

HOLLYWOOD DİYETİNİ BİLMİYORUM

Hakkında çıkan, "Hollywood diyeti yaptı ve bu hale geldi" dedikodularını da yanıtlayan Özkan, "Ben Hollywood'u biliyorum da Hollywood diyetinin ne olduğunu bilmiyorum. Hollywood diyeti diye bir şey çıkardılar. Benim ağzımdan hiçbir zaman 'Hollywood diyeti uyguluyorum' diye bir şey çıkmadı. Belki çıkmıştır da dalga geçiyorumdur artık çünkü hep aynı soru soruluyordu" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.