Tüpe zam durmuyor 9 ayda 7. zam! 2024 Güncel Tüp fiyatları

Ekonomi (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.09.2024 - 19:06, Güncelleme: 05.09.2024 - 19:14
 

Tüpe zam durmuyor 9 ayda 7. zam! 2024 Güncel Tüp fiyatları

Türkiye başta olmak üzere Düzce'de Milyonlarca vatandaşın mutfağında kullandığı tüp fiyatlarına 9 ayda 7'ci kez zam geldi.
Tüp fiyatlarına gelen zamların ardı arkası kesilemiyor.Türkiye başta olmak üzere Düzce'de milyonlarca vatandaşın mutfağından kullandığı tüp fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Tüp fiyatları son 9 ayda 7 kez zamlandı. Tüp fiyatlarına gelen 7'ci zamla birlikte 850 TL’ye çıktı. TÜP FİYATLARI AÇIKLANDI Yeni gelen zamla birlikte, farklı kullanım alanlarına göre tüplerin yeni fiyatları da netleşti. Türkiye'de insanların en çok kullandığı 12 kilogramlık mutfak tüpünün fiyatı, 850 TL'ye çıktı. Piknik tüpleri ise son zam sonrası 170 TL'den satılıyor. Ticari ve sanayi tüpleri arasında bulunan 24 kilogramlık ticari tüpün fiyatı 1.560 TL, 45 kilogramlık sanayi tüpü ise 3.200 TL oldu.
Türkiye başta olmak üzere Düzce'de Milyonlarca vatandaşın mutfağında kullandığı tüp fiyatlarına 9 ayda 7'ci kez zam geldi.

Tüp fiyatlarına gelen zamların ardı arkası kesilemiyor. Türkiye başta olmak üzere Düzce'de milyonlarca vatandaşın mutfağından kullandığı tüp fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Tüp fiyatları son 9 ayda 7 kez zamlandı. Tüp fiyatlarına gelen 7'ci zamla birlikte 850 TL’ye çıktı.

TÜP FİYATLARI AÇIKLANDI
Yeni gelen zamla birlikte, farklı kullanım alanlarına göre tüplerin yeni fiyatları da netleşti. Türkiye'de insanların en çok kullandığı 12 kilogramlık mutfak tüpünün fiyatı, 850 TL'ye çıktı. Piknik tüpleri ise son zam sonrası 170 TL'den satılıyor. Ticari ve sanayi tüpleri arasında bulunan 24 kilogramlık ticari tüpün fiyatı 1.560 TL, 45 kilogramlık sanayi tüpü ise 3.200 TL oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.