Taçsız Kral davet üzerine Akçakoca'da sahne alacak!

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 30.09.2024 - 12:31, Güncelleme: 30.09.2024 - 12:48
 

Taçsız Kral davet üzerine Akçakoca'da sahne alacak!

Müzik dünyasının sevilen ismi Atilla Cem Kaplan, performanslarına ara vermeden devam ediyor.Cem kaplan Akçakoca'da sahne alacak.
Gebzeliler tarafından ilgiyle takip edilen sanatçı, taverna müziğinin unutulmaz isimleri Arif Susam, Cengiz Kurtoğlu, Neşat Alp gibi üstatlar ile aynı sahneyi paylaşan Kaplan, şimdi de Düzce’de anlamlı bir etkinlik için sahne alacak.Özel bir daveti onurlandırmak üzere Düzce'nin Akçakoca ilçesine geliyor. Gökay Keskin ve Ece Balaban çiftinin evlilik töreninde sahne alacak olan Kaplan, güçlü sesi ve sahne performansıyla düğüne renk katacak. 04 Ekim Cuma günü gerçekleşecek olan düğün töreni, Kaplan'ın katılımıyla daha da unutulmaz bir anıya dönüşmeye aday. Müziği ile her zaman kalpleri fetheden Kaplan, Düzce'nin Akçakoca ilçesinde hayranlarıyla buluşacak ve bu özel günde onlara unutulmaz anlar yaşatacak.
Müzik dünyasının sevilen ismi Atilla Cem Kaplan, performanslarına ara vermeden devam ediyor.Cem kaplan Akçakoca'da sahne alacak.

Gebzeliler tarafından ilgiyle takip edilen sanatçı, taverna müziğinin unutulmaz isimleri Arif Susam, Cengiz Kurtoğlu, Neşat Alp gibi üstatlar ile aynı sahneyi paylaşan Kaplan, şimdi de Düzce’de anlamlı bir etkinlik için sahne alacak.Özel bir daveti onurlandırmak üzere Düzce'nin Akçakoca ilçesine geliyor.

Gökay Keskin ve Ece Balaban çiftinin evlilik töreninde sahne alacak olan Kaplan, güçlü sesi ve sahne performansıyla düğüne renk katacak. 04 Ekim Cuma günü gerçekleşecek olan düğün töreni, Kaplan'ın katılımıyla daha da unutulmaz bir anıya dönüşmeye aday. Müziği ile her zaman kalpleri fetheden Kaplan, Düzce'nin Akçakoca ilçesinde hayranlarıyla buluşacak ve bu özel günde onlara unutulmaz anlar yaşatacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.