Şüpheli Şahıs Üzerinden Bonzai Çıktı Uyuşturucu Kullanıcılarının Korkulu Rüyası Oluyolar

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 22.09.2023 - 12:01, Güncelleme: 22.09.2023 - 12:06
 

Şüpheli Şahıs Üzerinden Bonzai Çıktı Uyuşturucu Kullanıcılarının Korkulu Rüyası Oluyolar

Mahalle bekçileri sokak aralarında attıkları devriyelerle özellikle uyuşturucu kullanıcılarının korkulu rüyası oluyor.
Gece kartalları olarak bilinen mahalle bekçileri, şüphe üzerine durdurdukları şahsın üzerinde uyuşturucu madde yakaladı. Mahalle bekçileri, gece sokak aralarında yaptıkları devriyelerde uyuşturucu kullanıcılarının ve satıcılarının korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Gece kartalları olarak bilinen mahalle bekçileri bu çerçevede Düzce merkezde bulunan Kiremitocağı Mahallesinde gece saatlerinde devriye atarken hareketlerinden şüphelendikleri şahsı durdurdu. Üst araması yapan bekçiler, şahsın üzerinde bonzai maddesi yakaladı. Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerine haber veren bekçilerin ihbarı ile olay yerine gelen ekipler, şahsı gözaltına aldı.  
Mahalle bekçileri sokak aralarında attıkları devriyelerle özellikle uyuşturucu kullanıcılarının korkulu rüyası oluyor.
Gece kartalları olarak bilinen mahalle bekçileri, şüphe üzerine durdurdukları şahsın üzerinde uyuşturucu madde yakaladı. Mahalle bekçileri, gece sokak aralarında yaptıkları devriyelerde uyuşturucu kullanıcılarının ve satıcılarının korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Gece kartalları olarak bilinen mahalle bekçileri bu çerçevede Düzce merkezde bulunan Kiremitocağı Mahallesinde gece saatlerinde devriye atarken hareketlerinden şüphelendikleri şahsı durdurdu. Üst araması yapan bekçiler, şahsın üzerinde bonzai maddesi yakaladı.
Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerine haber veren bekçilerin ihbarı ile olay yerine gelen ekipler, şahsı gözaltına aldı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.