Refuje çarpan araçta 2 kişi yaralandı

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 27.04.2024 - 19:16, Güncelleme: 27.04.2024 - 19:16
 

Refuje çarpan araçta 2 kişi yaralandı

Çoban Dalçık’ta çarparak kaçan otomobilin neden olduğu kazada, 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle D-100 karayolunda trafik bir süre iki şeritten ilerleyince uzun araç kuyruğu oluştu.
Kaza; akşam saatlerinde D-100 karayolu Çoban Dalçık’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İstanbul istikametinden Bolu istikametine seyretmekte olan Mücahit S. idaresindeki 81 ADN 947 plakalı Honda marka otomobile iddialara göre aynı istikamete gitmekte olan ve sürücüsü öğrenilemeyen 81 AK plakalı Hyundai marka otomobil arkasından çarparak kaçtı. Çarpışmanın etkisiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil refüje çarparak savruldu. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü Mücahit S. ve otomobilde yolcu olarak bulunan Feyza Elif S., sağlık ekiplerinin kaza yerinde yaptığı müdahalenin ardından ambulanslar ile Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle dalcık çıkışında trafik 2 şeritten verilirken uzun araç kuyrukları oluştu. Polis, ekiplerinin yoğun çalışması ile refüje çarpan otomobil, kaza yerinden kaldırılarak karayolunda trafik normale döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Çoban Dalçık’ta çarparak kaçan otomobilin neden olduğu kazada, 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle D-100 karayolunda trafik bir süre iki şeritten ilerleyince uzun araç kuyruğu oluştu.

Kaza; akşam saatlerinde D-100 karayolu Çoban Dalçık’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İstanbul istikametinden Bolu istikametine seyretmekte olan Mücahit S. idaresindeki 81 ADN 947 plakalı Honda marka otomobile iddialara göre aynı istikamete gitmekte olan ve sürücüsü öğrenilemeyen 81 AK plakalı Hyundai marka otomobil arkasından çarparak kaçtı.

Çarpışmanın etkisiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil refüje çarparak savruldu. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı sürücü Mücahit S. ve otomobilde yolcu olarak bulunan Feyza Elif S., sağlık ekiplerinin kaza yerinde yaptığı müdahalenin ardından ambulanslar ile Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle dalcık çıkışında trafik 2 şeritten verilirken uzun araç kuyrukları oluştu. Polis, ekiplerinin yoğun çalışması ile refüje çarpan otomobil, kaza yerinden kaldırılarak karayolunda trafik normale döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.