Okullar açıldı, kütüphane canlandı Düzce, Kültür&Sanat Haber Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2022 - 16:07, Güncelleme: 21.10.2022 - 16:07
 

Okullar açıldı, kütüphane canlandı Düzce, Kültür&Sanat Haber Düzce Hür Haber

Okullar açıldı, kütüphane canlandı
Düzce İl Halk Kütüphanesi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan ‘Kütüphanede buluşalım’ etkinlikleri okulların açılması ile başlatıldı. Okulların açılması ile canlanan kütüphanede çocuklar çeşitli etkinlikler gerçekleştirmeye başladı.Düzce’de kitap okuma kültürünün geliştirilmesi ve çocukların kitaplara olan sevgisinin arttırılması için başlatılan ‘kütüphanede buluşalım’ etkinlikleri okulların açılması ile başladı. Bu çerçevede kütüphaneyi hemen hemen her gün bir okulun sınıfı ziyaret ederek öğrencilerin kütüphane konusunda bilgilenmelerini sağlıyorlar. Bu çerçevede Düzce İl Halk Kütüphanesinin son konukları Uzunmustafa Anaokulu öğrencileri oldu. Kangurunun hikayesi miniklere okunurken, müzikli oyunlar, spor, dans ve çoraptan kukla yapımı etkinlikleri gerçekleştirildi.
Okullar açıldı, kütüphane canlandı

Düzce İl Halk Kütüphanesi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan ‘Kütüphanede buluşalım’ etkinlikleri okulların açılması ile başlatıldı. Okulların açılması ile canlanan kütüphanede çocuklar çeşitli etkinlikler gerçekleştirmeye başladı.Düzce’de kitap okuma kültürünün geliştirilmesi ve çocukların kitaplara olan sevgisinin arttırılması için başlatılan ‘kütüphanede buluşalım’ etkinlikleri okulların açılması ile başladı.

Bu çerçevede kütüphaneyi hemen hemen her gün bir okulun sınıfı ziyaret ederek öğrencilerin kütüphane konusunda bilgilenmelerini sağlıyorlar. Bu çerçevede Düzce İl Halk Kütüphanesinin son konukları Uzunmustafa Anaokulu öğrencileri oldu. Kangurunun hikayesi miniklere okunurken, müzikli oyunlar, spor, dans ve çoraptan kukla yapımı etkinlikleri gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.