Öğrenciler yurt işleyişini öğreniyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2022 - 14:11, Güncelleme: 19.03.2022 - 14:11
 

Öğrenciler yurt işleyişini öğreniyor

Öğrenciler yurt işleyişini öğreniyor
Düzce’de öğrencilerin yurt işleyişlerini öğrenebilmesi için başlatılan yurdumu yönetiyorum projesi kapsamında öğrenciler yurtların işleyişlerini öğrenmeye devam ediyor.Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bulunan KYK yurtlarında konaklayan öğrencilere yönelik yapılan projeler ile öğrencilerin Düzce’de daha bilgili olması planlanıyor. Mahpeyerker Sultan Kız Öğrenci yurdunda başlatılan çalışma kapsamında, yurtta konaklayan öğrenciler konakladıkları yurdun nasıl yönetildiği ile ilgili bilgi almak için yurt idaresi ile birlikte bir gün geçiriyor. Yurdun kazan dairesinden kantinine kadar bir çok noktada çalışmaları inceleyen öğrenciler, idari personellerle birlikte denetimlere de katılarak kendi konakladıkları yurtları yönetiyor.
Öğrenciler yurt işleyişini öğreniyor

Düzce’de öğrencilerin yurt işleyişlerini öğrenebilmesi için başlatılan yurdumu yönetiyorum projesi kapsamında öğrenciler yurtların işleyişlerini öğrenmeye devam ediyor.Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bulunan KYK yurtlarında konaklayan öğrencilere yönelik yapılan projeler ile öğrencilerin Düzce’de daha bilgili olması planlanıyor.

Mahpeyerker Sultan Kız Öğrenci yurdunda başlatılan çalışma kapsamında, yurtta konaklayan öğrenciler konakladıkları yurdun nasıl yönetildiği ile ilgili bilgi almak için yurt idaresi ile birlikte bir gün geçiriyor. Yurdun kazan dairesinden kantinine kadar bir çok noktada çalışmaları inceleyen öğrenciler, idari personellerle birlikte denetimlere de katılarak kendi konakladıkları yurtları yönetiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.