Öğrenciler yedikleri yemeklerin nasıl piştiğini gördü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2021 - 17:02, Güncelleme: 10.12.2021 - 17:02
 

Öğrenciler yedikleri yemeklerin nasıl piştiğini gördü

Öğrenciler yedikleri yemeklerin nasıl piştiğini gördü
Yenilikçi uygulamalar konusunda öncü yükseköğretim kurumu olan Düzce Üniversitesi, “Açık Mutfak: Yemeğim Nasıl Pişiyor?” etkinliğini gerçekleştirmeyi sürdürüyor.Düzce Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yürütülen projede, yemekhanelerde yürütülen hizmetleri öğrencilerine açarak, her alanda olduğu gibi beslenme hizmetlerinde de şeffaflığa verdiği önemi gösteriyor. Beslenme hizmetleri biriminde görev yapan Gıda Mühendisleri eşliğinde Düzce Üniversitesi öğrencileri, Konuralp Yerleşkesi karavana mutfağında yemekhane depoları, bulaşıkhane ve diğer alanları ziyaret ederek, pişirilen yemeklerin kalite standartları kapsamında nasıl hazırlandığını yerinde görme imkanı elde etti. Etkinlikte öğrencilere sürpriz ikramlarda da bulunuldu.
Öğrenciler yedikleri yemeklerin nasıl piştiğini gördü

Yenilikçi uygulamalar konusunda öncü yükseköğretim kurumu olan Düzce Üniversitesi, “Açık Mutfak: Yemeğim Nasıl Pişiyor?” etkinliğini gerçekleştirmeyi sürdürüyor.Düzce Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yürütülen projede, yemekhanelerde yürütülen hizmetleri öğrencilerine açarak, her alanda olduğu gibi beslenme hizmetlerinde de şeffaflığa verdiği önemi gösteriyor.

Beslenme hizmetleri biriminde görev yapan Gıda Mühendisleri eşliğinde Düzce Üniversitesi öğrencileri, Konuralp Yerleşkesi karavana mutfağında yemekhane depoları, bulaşıkhane ve diğer alanları ziyaret ederek, pişirilen yemeklerin kalite standartları kapsamında nasıl hazırlandığını yerinde görme imkanı elde etti. Etkinlikte öğrencilere sürpriz ikramlarda da bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.