Nusrettin Mahallesi’nde bir devir sona erdi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.05.2024 - 10:22, Güncelleme: 02.05.2024 - 10:22
 

Nusrettin Mahallesi’nde bir devir sona erdi

25 Yıllık muhtar yerini genç isme bıraktı
Yapılan mahalli idareler seçimlerinin ardından muhtarlıklara yeni seçilenlerde yapılan mütevazi devir teslim törenleri ile görevlerinin başına geçiyor. Merkeze bağlı Nusrettin Mahallesi’nde de 25 yıllık muhtar Mehmet Emin Saylık’ta koltuğunu genç muhtar Mesut Ramazan Coşkun’a bıraktı.Yapılan 31 Mart yerel yönetimler ve mahalli idareler seçimleri sonrası muhtarlarda tek tek mazbatalarını alarak, görevlerine başladılar. Düzce’nin en eski muhtarları arasında yer alan Nusrettin Mahallesi’nde de 25 yıldır muhtar olarak mahallesine hizmet eden Mehmet Emin Saylık, seçimlerde aday olmama kararı almıştı. Bu kararının ardından 8 adayın yarıştığı Nusrettin Mahallesi Muhtarlığı seçimlerinde Mesut Ramazan Coşkun, mahallelinin oylarını alarak muhtar seçilmişti. Mesut Ramazan Coşkun geçtiğimiz günlerde İl Seçim Kurulundan mazbatasını alarak, Nusrettin Mahallesi muhtarlığına başladı. İlk gününde 25 yıllık Muhtar Mehmet Emin Saylık’tan mütevazi bir törenle muhtarlık mührünü ve anahtarları alan Mesut Ramazan Coşkun; “25 yıldır Nusrettin Mahallesi’nin muhtarlığına sayısız hizmetleri bulunan, kendisini örnek alacağım değerli büyüğüm Mehmet Emin Saylık’tan, muhtarlığımızı devir teslim aldık. Mehmet Emin abimize gerek şahsım gerekse mahallem adına bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden ötürü sonsuz teşekkürler eder, bundan sonraki yaşamında sağlık, sıhhat, afiyet dilerim” dedi.
25 Yıllık muhtar yerini genç isme bıraktı

Yapılan mahalli idareler seçimlerinin ardından muhtarlıklara yeni seçilenlerde yapılan mütevazi devir teslim törenleri ile görevlerinin başına geçiyor. Merkeze bağlı Nusrettin Mahallesi’nde de 25 yıllık muhtar Mehmet Emin Saylık’ta koltuğunu genç muhtar Mesut Ramazan Coşkun’a bıraktı.Yapılan 31 Mart yerel yönetimler ve mahalli idareler seçimleri sonrası muhtarlarda tek tek mazbatalarını alarak, görevlerine başladılar. Düzce’nin en eski muhtarları arasında yer alan Nusrettin Mahallesi’nde de 25 yıldır muhtar olarak mahallesine hizmet eden Mehmet Emin Saylık, seçimlerde aday olmama kararı almıştı. Bu kararının ardından 8 adayın yarıştığı Nusrettin Mahallesi Muhtarlığı seçimlerinde Mesut Ramazan Coşkun, mahallelinin oylarını alarak muhtar seçilmişti.

Mesut Ramazan Coşkun geçtiğimiz günlerde İl Seçim Kurulundan mazbatasını alarak, Nusrettin Mahallesi muhtarlığına başladı. İlk gününde 25 yıllık Muhtar Mehmet Emin Saylık’tan mütevazi bir törenle muhtarlık mührünü ve anahtarları alan Mesut Ramazan Coşkun; “25 yıldır Nusrettin Mahallesi’nin muhtarlığına sayısız hizmetleri bulunan, kendisini örnek alacağım değerli büyüğüm Mehmet Emin Saylık’tan, muhtarlığımızı devir teslim aldık. Mehmet Emin abimize gerek şahsım gerekse mahallem adına bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden ötürü sonsuz teşekkürler eder, bundan sonraki yaşamında sağlık, sıhhat, afiyet dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Semiramis
(02.05.2024 17:38 - #470)
Sanki doblo anahtarı veriyor muhara (:
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.