Narkotik köpeği şüphelenince, uyuşturucu madde yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2021 - 14:08, Güncelleme: 05.10.2021 - 14:08
 

Narkotik köpeği şüphelenince, uyuşturucu madde yakalandı

Narkotik köpeği şüphelenince, uyuşturucu madde yakalandı
Düzce’de narkotik köpeğiyle yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, köpeğin tepki vermesi üzerine aradıkları bir şahısta uyuşturucu madde ele geçirdi.Düzce’nin Çilimli ilçesi Yenivakıf Köyü’nde yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, durdurdukları bir araca narkotik köpeğinin tepki vermesi üzerine araçta ve M.K. isimli şahsın üzerinde arama yaptı. Jandarma ekiplerinin yaptığı aramada şahsın üzerinden 4 gram içime hazır kubar esrar maddesi yakalandı. Şahsın Çilimli İlçesi Hazırdere Köyü’nde bulunan evinde de arama yapan ekipler burada da 18 gram kubar esrar ve 8 gram esrar tohumu yakaladılar.M.K. isimli şahıs alınan ifadesinin ardımdan serbest bırakıldı.
Narkotik köpeği şüphelenince, uyuşturucu madde yakalandı

Düzce’de narkotik köpeğiyle yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, köpeğin tepki vermesi üzerine aradıkları bir şahısta uyuşturucu madde ele geçirdi.Düzce’nin Çilimli ilçesi Yenivakıf Köyü’nde yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, durdurdukları bir araca narkotik köpeğinin tepki vermesi üzerine araçta ve M.K. isimli şahsın üzerinde arama yaptı.

Jandarma ekiplerinin yaptığı aramada şahsın üzerinden 4 gram içime hazır kubar esrar maddesi yakalandı. Şahsın Çilimli İlçesi Hazırdere Köyü’nde bulunan evinde de arama yapan ekipler burada da 18 gram kubar esrar ve 8 gram esrar tohumu yakaladılar.M.K. isimli şahıs alınan ifadesinin ardımdan serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.