Miniklerden yürekleri ısıtan bayrak sevgisi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.06.2024 - 09:55, Güncelleme: 26.06.2024 - 10:03
 

Miniklerden yürekleri ısıtan bayrak sevgisi

Boyları küçük yürekleri kocaman minikler duygulandırdı.Düzce Valiliği’ne ait araçta bulunan Türk Bayrağına valilik bahçesinden geçmekte olan iki miniğin sevgisi yürekleri ısıttı.
Türk Bayrağını sevgiyle okşayan minikler ayrıca bayrağı öperek, Ay yıldız sevdasını da gösterdiler. Düzce valiliği de bu görüntüleri sosyal medya hesabından servis etti.Düzce’de Vali Selçuk Aslan’a ait makam aracında bulunan Türk Bayrağı’na 2 minik yürek sevgiyle sarıldı. Düzce valiliği önünden geçen minikler, aracın önünde bulunan ve rüzgar nedeniyle dalgalanan Türk Bayrağını görünce koşarak bayrağın yanına geldiler. Bayrağı önce aşkla okşayan minikler daha sonrasında ise Türk Bayrağını öpmeye çalıştılar. Boyları kısa geldiği için bayrağa ulaşmakta zorlanan minik yürekler, zorla bayrağa ulaşarak Türk Bayrağının ulaşabildikleri noktasını öptüler.Türk Bayrağına miniklerin ilgisi yürekleri ısıttı. Düzce valiliği de görüntüleri sosyal medya hesaplarından Cumhuriyetin 100. Yılı anısına bestelenen Parla marşı eşliğinde paylaştı. Paylaşım büyük beğeni topladı.
Boyları küçük yürekleri kocaman minikler duygulandırdı.Düzce Valiliği’ne ait araçta bulunan Türk Bayrağına valilik bahçesinden geçmekte olan iki miniğin sevgisi yürekleri ısıttı.

Türk Bayrağını sevgiyle okşayan minikler ayrıca bayrağı öperek, Ay yıldız sevdasını da gösterdiler. Düzce valiliği de bu görüntüleri sosyal medya hesabından servis etti.Düzce’de Vali Selçuk Aslan’a ait makam aracında bulunan Türk Bayrağı’na 2 minik yürek sevgiyle sarıldı.

Düzce valiliği önünden geçen minikler, aracın önünde bulunan ve rüzgar nedeniyle dalgalanan Türk Bayrağını görünce koşarak bayrağın yanına geldiler. Bayrağı önce aşkla okşayan minikler daha sonrasında ise Türk Bayrağını öpmeye çalıştılar. Boyları kısa geldiği için bayrağa ulaşmakta zorlanan minik yürekler, zorla bayrağa ulaşarak Türk Bayrağının ulaşabildikleri noktasını öptüler.Türk Bayrağına miniklerin ilgisi yürekleri ısıttı. Düzce valiliği de görüntüleri sosyal medya hesaplarından Cumhuriyetin 100. Yılı anısına bestelenen Parla marşı eşliğinde paylaştı. Paylaşım büyük beğeni topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.