MHP’den Düzce Hür Habere ziyaret

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 01.02.2024 - 11:59, Güncelleme: 01.02.2024 - 11:59
 

MHP’den Düzce Hür Habere ziyaret

Yerel seçimlere 2 ay kala siyasi partilerin seçim çalışmaları hız kazandı.
Seçim çalışmaları çerçevesinde MHP Düzce Belediye başkan Adayı Yılmaz Eser, Belediye meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri Düzce Hür Haber’e ziyaret gerçekleştirdi. Yerel seçimlerin yapılacağı 31 Mart’ta 2 ay kala siyasi partilerinde seçim çalışmaları hız kazandı. Seçim çalışmaları çerçevesinde geçtiğimiz hafta MHP’den Düzce belediye başkan adaylığını açıklayan Yılmaz Eser, seçim çalışmaları çerçevesinde projelerini anlatmak üzere Düzce Hür Haber Gazetesini ziyaret etti. Ziyarette Düzce için planlarını anlatan MHP belediye başkan adayı Eser, Düzce’nin sorunlarına vakıf olduğunu ve çözüm yollarını bildiğini de ifade etti. Yılmaz Eser; “Düzce, büyük şehirler arasında kalmış küçük bir şehrimiz. Bu küçük şehri geliştirmek için yola çıktık. Bu sorunların çözümü ile ilgili bir çok projemiz var. Bu konuda basın mensuplarımızın da desteğini istiyorum” dedi.  
Yerel seçimlere 2 ay kala siyasi partilerin seçim çalışmaları hız kazandı.

Seçim çalışmaları çerçevesinde MHP Düzce Belediye başkan Adayı Yılmaz Eser, Belediye meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri Düzce Hür Haber’e ziyaret gerçekleştirdi.
Yerel seçimlerin yapılacağı 31 Mart’ta 2 ay kala siyasi partilerinde seçim çalışmaları hız kazandı. Seçim çalışmaları çerçevesinde geçtiğimiz hafta MHP’den Düzce belediye başkan adaylığını açıklayan Yılmaz Eser, seçim çalışmaları çerçevesinde projelerini anlatmak üzere Düzce Hür Haber Gazetesini ziyaret etti. Ziyarette Düzce için planlarını anlatan MHP belediye başkan adayı Eser, Düzce’nin sorunlarına vakıf olduğunu ve çözüm yollarını bildiğini de ifade etti. Yılmaz Eser; “Düzce, büyük şehirler arasında kalmış küçük bir şehrimiz. Bu küçük şehri geliştirmek için yola çıktık. Bu sorunların çözümü ile ilgili bir çok projemiz var. Bu konuda basın mensuplarımızın da desteğini istiyorum” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.