Küçük Emrah son halini paylaştı

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 18.08.2023 - 13:18, Güncelleme: 18.08.2023 - 13:18
 

Küçük Emrah son halini paylaştı

Şarkıcı Emrah sosyal medyada son halini paylaştı. 52 yaşında olan şarkıcı, sakallarındaki beyazlarla dikkat çekti. Emrah'ın büyük oğlu Tayfun Erdoğan da yakın zaman önce evlenmişti.
Sinemada oynadığı Küçük Emrah rolleriyle tanınan oyuncu ve şarkıcı Emrah Erdoğan'ın oğlu Tayfun Erdoğan yakın zaman önce evlenmişti. Emrah oğlunun düğününe katılmamış ve tepkilerin odağına yerleşmişti. İki çocuğu daha bulunan Emrah Erdoğan, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. EMRAH ERDOĞAN ARTIK 52 YAŞINDA 52 yaşındaki başarılı oyuncu ve şarkıcı, Instagram hesabından son halini yayımlayınca yorumlar da peşi sıra geldi. Ünlü şarkıcı yüzündeki değişimler ile gündem oldu. Kullanıcıların çoğunluğu bu değişime odaklandı. İşte Küçük Emrah olarak da bilinen Emrah Erdoğan'ın şimdiki hali
Şarkıcı Emrah sosyal medyada son halini paylaştı. 52 yaşında olan şarkıcı, sakallarındaki beyazlarla dikkat çekti. Emrah'ın büyük oğlu Tayfun Erdoğan da yakın zaman önce evlenmişti.

Sinemada oynadığı Küçük Emrah rolleriyle tanınan oyuncu ve şarkıcı Emrah Erdoğan'ın oğlu Tayfun Erdoğan yakın zaman önce evlenmişti. Emrah oğlunun düğününe katılmamış ve tepkilerin odağına yerleşmişti.

İki çocuğu daha bulunan Emrah Erdoğan, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

EMRAH ERDOĞAN ARTIK 52 YAŞINDA

52 yaşındaki başarılı oyuncu ve şarkıcı, Instagram hesabından son halini yayımlayınca yorumlar da peşi sıra geldi.

Ünlü şarkıcı yüzündeki değişimler ile gündem oldu. Kullanıcıların çoğunluğu bu değişime odaklandı.

İşte Küçük Emrah olarak da bilinen Emrah Erdoğan'ın şimdiki hali

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.