Kızılcık Şerbeti yeni sezondan ilk kareler geldi! Sosyal medya yıkıldı

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 06.09.2024 - 13:20, Güncelleme: 06.09.2024 - 13:20
 

Kızılcık Şerbeti yeni sezondan ilk kareler geldi! Sosyal medya yıkıldı

Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen yeni sezonundan ilk kareler geldi. Büyük ses getiren karelerin ardından Kızılcık Şerbeti sosyal medyada gündem oldu.
Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimler yer alıyor. Kızılcık Şerbeti dizisi kaos dolu bir bölümle sezon arası vermişti. KIZILCIK ŞERBETİ YENİ SEZONDAN İLK KARELER GELDİ Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan fenomen diziyle ilgili yeni bir gelişme de yaşandı. Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonundan ilk kareler dizinin resmi X hesabından paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları "Of çok özledim", "Yeter artık Kızılcık Şerbo başlasın" ve "Beklediğimize değecek bir sezon geliyor benden söylemesi" gibi yorumlar yapıldı.
Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen yeni sezonundan ilk kareler geldi. Büyük ses getiren karelerin ardından Kızılcık Şerbeti sosyal medyada gündem oldu.

Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimler yer alıyor. Kızılcık Şerbeti dizisi kaos dolu bir bölümle sezon arası vermişti.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ SEZONDAN İLK KARELER GELDİ

Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan fenomen diziyle ilgili yeni bir gelişme de yaşandı. Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonundan ilk kareler dizinin resmi X hesabından paylaşıldı.

Sosyal medya kullanıcıları "Of çok özledim", "Yeter artık Kızılcık Şerbo başlasın" ve "Beklediğimize değecek bir sezon geliyor benden söylemesi" gibi yorumlar yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.