Kıskançlık krizi kanlı bitti

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 22.09.2023 - 19:55, Güncelleme: 22.09.2023 - 20:50
 

Kıskançlık krizi kanlı bitti

İhanet şüphesi imam nikahlı eşinden etti. Kadın hayatını kaybederken şüpheli ise önce kaçtı sonra polis ekiplerine teslim oldu.
Olay, akşam saatlerinde Konuralp mevkii Orhangazi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre A.A. isimli 70 yaşındaki adam imam nikahı ile yaşadığı 45 yaşındaki özbek uyruklu Adilova Berno ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu A.A., Adilova Berno'yu boğazını keserek öldürdü. Cinayetin ardından olay yerinden kaçan A.A. daha sonra polis ekiplerine teslim oldu. Berno'nun cansız bedeni ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.  Cinayet şüphelisi A.A. ise gözalatına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
İhanet şüphesi imam nikahlı eşinden etti. Kadın hayatını kaybederken şüpheli ise önce kaçtı sonra polis ekiplerine teslim oldu.

Olay, akşam saatlerinde Konuralp mevkii Orhangazi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre A.A. isimli 70 yaşındaki adam imam nikahı ile yaşadığı 45 yaşındaki özbek uyruklu Adilova Berno ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu A.A., Adilova Berno'yu boğazını keserek öldürdü.

Cinayetin ardından olay yerinden kaçan A.A. daha sonra polis ekiplerine teslim oldu. Berno'nun cansız bedeni ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. 

Cinayet şüphelisi A.A. ise gözalatına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.