Ailece Camide Milletçe Duadayız

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2022 - 18:15, Güncelleme: 05.02.2022 - 18:15
 

Ailece Camide Milletçe Duadayız

Ailece Camide Milletçe Duadayız
Düzce’de Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde düzenlenen sabah namazında “Ailece Camide, Milletçe Duadayız” programına yoğun katılım oldu. Programa katılanlar çıkışta Düzce Belediyesinin ikramlarından yediler.Cididiye Camii'nde düzenlenen program Sabah Ezanı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı, ardından sabah namazı kılındı. Yapılan duanın ardından ise camii cemaatine Düzce Belediyesi tarafından simit, çay, poğaça ikram edildi. 7’den 70’e herkesin katıldığı program sohbet ile sona erdi. ,
Ailece Camide Milletçe Duadayız

Düzce’de Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde düzenlenen sabah namazında “Ailece Camide, Milletçe Duadayız” programına yoğun katılım oldu. Programa katılanlar çıkışta Düzce Belediyesinin ikramlarından yediler.Cididiye Camii'nde düzenlenen program Sabah Ezanı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı, ardından sabah namazı kılındı. Yapılan duanın ardından ise camii cemaatine Düzce Belediyesi tarafından simit, çay, poğaça ikram edildi. 7’den 70’e herkesin katıldığı program sohbet ile sona erdi.

,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.