Düzce'de 34 haftada 53 kilometre yeni yol açıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2021 - 12:26, Güncelleme: 20.12.2021 - 12:26
 

Düzce'de 34 haftada 53 kilometre yeni yol açıldı

Düzce'de 34 haftada 53 kilometre yeni yol açıldı
Düzce Belediyesi, 34 haftada alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile ilgili paylaşımda bulundu. Buna göre ekipler 34 haftada binlerce metrekare doğal taş döşemesi yaparken, 53 kilometre yeni yol açtı.Düzce Belediyesi 2021 yılı içerisinde il genelinde bir çok çalışma gerçekleştirdi. Bu çalışmaların bir kısmını yaptığı paylaşım ile vatandaşlara duyurdu. Bu kapsamda Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince il genelinde 53 kilometre yeni yol, 90 bin ton asfalt dökümü yapıldı. Ayrıca 21 bin metrekare doğal plaktaş döşemesi yapan ekipler 4 bin metreküp beton, 23 bin metre bordür ve 2 bin metre yağmur oluğu döşemesi yaptı.
Düzce'de 34 haftada 53 kilometre yeni yol açıldı

Düzce Belediyesi, 34 haftada alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile ilgili paylaşımda bulundu. Buna göre ekipler 34 haftada binlerce metrekare doğal taş döşemesi yaparken, 53 kilometre yeni yol açtı. Düzce Belediyesi 2021 yılı içerisinde il genelinde bir çok çalışma gerçekleştirdi. Bu çalışmaların bir kısmını yaptığı paylaşım ile vatandaşlara duyurdu.

Bu kapsamda Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince il genelinde 53 kilometre yeni yol, 90 bin ton asfalt dökümü yapıldı. Ayrıca 21 bin metrekare doğal plaktaş döşemesi yapan ekipler 4 bin metreküp beton, 23 bin metre bordür ve 2 bin metre yağmur oluğu döşemesi yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.