Yurt öğrencilerine uyum programı yapıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2021 - 18:02, Güncelleme: 09.10.2021 - 18:02
 

Yurt öğrencilerine uyum programı yapıldı

Yurt öğrencilerine uyum programı yapıldı
Yüz yüze eğitime başlayan Düzce Üniversitesi’nde okuyan öğrencilere yönelik uyum programları, Cahit Zarifoğlu Erkek Öğrenci yurdunda etkinlik düzenlendi.Korona virüs salgını sonrasında yüz yüze eğitime başlayan Düzce Üniversitesi’ne okumak için gelen öğrenciler Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bulunan KYGM yurtlarında konaklıyor. Düzce gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri de öğrencilerin yurtlara uyumlarının sağlanması için çeşitli konularda programlar düzenlemeye başladı. Bu kapsamda Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü psikoloğu Merve Kelleci, Cahit Zarifoğlu Erkek Öğrenci Yurdu’nda bulunan öğrencilere yönelik uyum programı düzenledi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda mesleki çalışmalar, yurtta neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu.
Yurt öğrencilerine uyum programı yapıldı

Yüz yüze eğitime başlayan Düzce Üniversitesi’nde okuyan öğrencilere yönelik uyum programları, Cahit Zarifoğlu Erkek Öğrenci yurdunda etkinlik düzenlendi.Korona virüs salgını sonrasında yüz yüze eğitime başlayan Düzce Üniversitesi’ne okumak için gelen öğrenciler Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bulunan KYGM yurtlarında konaklıyor.

Düzce gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri de öğrencilerin yurtlara uyumlarının sağlanması için çeşitli konularda programlar düzenlemeye başladı. Bu kapsamda Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü psikoloğu Merve Kelleci, Cahit Zarifoğlu Erkek Öğrenci Yurdu’nda bulunan öğrencilere yönelik uyum programı düzenledi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda mesleki çalışmalar, yurtta neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.