Düzce KYK personeline yangın tatbikatı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2021 - 11:12, Güncelleme: 18.09.2021 - 11:12
 

Düzce KYK personeline yangın tatbikatı

Düzce KYK personeline yangın tatbikatı
Düzce'de, Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt sonuçlarını açıklamasının ardından Raziye Begüm Sultan Öğrenci Yurdun'da personelin katılımı ile yangın tatbikatı yapıldı.Düzce Üniversitesi, yüz yüze eğitime 4 Ekim'de başlayacak. Düzce’de Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü(KYK) yurtlarında da binlerce öğrenci ikamet edecek. Yurtlarda korona virüs ile ilgili tüm önlemler alınırken, öğrenciler de 3 Ekim'de yurtlara gelmeye başlayacak. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Raziye Begüm Sultan Öğrenci Yurt Müdürlüğü ve AFAD işbirliğinde yurtta bulunan personellerin katılımı ile yangın tatbikatı yapıldı. İlk olarak yurdun konferans salonunda personellere eğitim verildi. Daha sonra yurdunda bahçesinde oluşturulan alan yakılarak, personeller tarafından söndürülme çalışması yapıldı.
Düzce KYK personeline yangın tatbikatı

Düzce'de, Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt sonuçlarını açıklamasının ardından Raziye Begüm Sultan Öğrenci Yurdun'da personelin katılımı ile yangın tatbikatı yapıldı.Düzce Üniversitesi, yüz yüze eğitime 4 Ekim'de başlayacak. Düzce’de Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü(KYK) yurtlarında da binlerce öğrenci ikamet edecek.

Yurtlarda korona virüs ile ilgili tüm önlemler alınırken, öğrenciler de 3 Ekim'de yurtlara gelmeye başlayacak. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Raziye Begüm Sultan Öğrenci Yurt Müdürlüğü ve AFAD işbirliğinde yurtta bulunan personellerin katılımı ile yangın tatbikatı yapıldı. İlk olarak yurdun konferans salonunda personellere eğitim verildi. Daha sonra yurdunda bahçesinde oluşturulan alan yakılarak, personeller tarafından söndürülme çalışması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.