Düzce'den Kastamonu’ya psikososyal destek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2021 - 12:32, Güncelleme: 16.08.2021 - 12:32
 

Düzce'den Kastamonu’ya psikososyal destek

Düzce'den Kastamonu’ya psikososyal destek
Düzce’den Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri ailelere psikososyal destek vermek için sel bölgesine giderek, halka destek olmaya başladı. Geçtiğimiz hafta Batı Karadeniz bölgesinde etkili olan sağanak yağış Kastamonu, Sinop, Bartın ve Karabük’te sele sebep olmuş onlarca noktada felaket meydana gelmişti. Onlarca kişinin hayatını kaybettiği Kastamonu’nun bozkurt ilçesinde arama kurtarma faaliyetleri de devam ediyor. Ailelere psikososyal destek olmak adına Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görevli olan ekipler Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine gitti. Burada aileler ile bire bir görüşen ekipler yaraların sarılması için çalışmalar yapıyor.
Düzce'den Kastamonu’ya psikososyal destek

Düzce’den Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri ailelere psikososyal destek vermek için sel bölgesine giderek, halka destek olmaya başladı. Geçtiğimiz hafta Batı Karadeniz bölgesinde etkili olan sağanak yağış Kastamonu, Sinop, Bartın ve Karabük’te sele sebep olmuş onlarca noktada felaket meydana gelmişti.

Onlarca kişinin hayatını kaybettiği Kastamonu’nun bozkurt ilçesinde arama kurtarma faaliyetleri de devam ediyor. Ailelere psikososyal destek olmak adına Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görevli olan ekipler Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine gitti. Burada aileler ile bire bir görüşen ekipler yaraların sarılması için çalışmalar yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.