Pandemi sürecine özel proje başlıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2020 - 12:39, Güncelleme: 13.10.2020 - 12:54
 

Pandemi sürecine özel proje başlıyor

Düzce İl Müftlüğü, Korona virüs salgını nedeni ile evlerinde kalan aileler için özel bir proje başlatma kararı aldı.
Düzce İl Müftlüğü, Korona virüs salgını nedeni ile evlerinde kalan aileler için özel bir proje başlatma kararı aldı. Süreç kapsamında Aile eğitimleri konulu proje toplantısı yapıldı.   Korona virüs salgını nedeni ile evlerinde olan vatandaşlar için Düzce il Müftülüğü özel bir proje hazırladı. Proje kapsamında evlerinde bulunan vatandaşlara Aile eğitimleri konulu programlar düzenlenecek. Projenin toplantısı ise Düzce il Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya il müftü yardımcıları, şube müdürleri ve Din hizmetleri uzmanları katıldı. Projenin ilerleyen günlerde Düzce'de resmen başlaması bekleniyor. - DÜZCE      
Düzce İl Müftlüğü, Korona virüs salgını nedeni ile evlerinde kalan aileler için özel bir proje başlatma kararı aldı.

Düzce İl Müftlüğü, Korona virüs salgını nedeni ile evlerinde kalan aileler için özel bir proje başlatma kararı aldı. Süreç kapsamında Aile eğitimleri konulu proje toplantısı yapıldı.

 

Korona virüs salgını nedeni ile evlerinde olan vatandaşlar için Düzce il Müftülüğü özel bir proje hazırladı. Proje kapsamında evlerinde bulunan vatandaşlara Aile eğitimleri konulu programlar düzenlenecek. Projenin toplantısı ise Düzce il Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya il müftü yardımcıları, şube müdürleri ve Din hizmetleri uzmanları katıldı. Projenin ilerleyen günlerde Düzce'de resmen başlaması bekleniyor. - DÜZCE

 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.