Düzce'de Kur'an kursu öğreticilerine Covid-19 semineri

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.09.2020 - 11:33, Güncelleme: 13.09.2020 - 11:33
 

Düzce'de Kur'an kursu öğreticilerine Covid-19 semineri

Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınacak tedbirler konulu seminer düzenlendi.
Düzce Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında görev yapan öğreticilere, 28 Eylül 2020 Pazartesi günü başlayacak eğitim ve öğretim öncesinde Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınacak tedbirler konulu seminer verildi. Müftü Rüstem Can başkanlığında yapılan toplantıda, Düzce Halk Sağlığı Müdürlüğünden Dr. Ömer Faruk Demirhan tarafından Covid-19 belirtileri ve alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirme yapıldı.
Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınacak tedbirler konulu seminer düzenlendi.

Düzce Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında görev yapan öğreticilere, 28 Eylül 2020 Pazartesi günü başlayacak eğitim ve öğretim öncesinde Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınacak tedbirler konulu seminer verildi.


Müftü Rüstem Can başkanlığında yapılan toplantıda, Düzce Halk Sağlığı Müdürlüğünden Dr. Ömer Faruk Demirhan tarafından Covid-19 belirtileri ve alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.