Sürücüler hız yapmasın diye kesiciler yapıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2020 - 10:51, Güncelleme: 25.08.2020 - 10:51
 

Sürücüler hız yapmasın diye kesiciler yapıldı

üzce’de Azmimilli Mahallesi’nde cadde ve sokaklarında hız yapan sürücülerin önüne geçebilmek için Düzce Belediyesi ekiplerince hız kesiciler yapıldı.
Düzce'de Azmimilli Mahallesi'nde cadde ve sokaklarında hız yapan sürücülerin önüne geçebilmek için Düzce Belediyesi ekiplerince hız kesiciler yapıldı. Mahalle genelinde artık sürücüler hız yapamayacak. Azmimilli Mahallesi'nde cadde ve sokaklarda sürücüler hız yapmaya başladı. Bunun üzerine vatandaşlar Düzce Belediyesi'nden bölgede önlem almasını istedi. Ekipler bölgede yapılabilecek çalışmaları belirlemesinin ardından Azmimilli Mahallesi'ne bağlı cadde ve sokak üzerinde hız kesiciler yaptı. Yapılan çalışmanın ardından mahalle halkı Düzce Belediyesi'ne teşekkür etti.
üzce’de Azmimilli Mahallesi’nde cadde ve sokaklarında hız yapan sürücülerin önüne geçebilmek için Düzce Belediyesi ekiplerince hız kesiciler yapıldı.

Düzce'de Azmimilli Mahallesi'nde cadde ve sokaklarında hız yapan sürücülerin önüne geçebilmek için Düzce Belediyesi ekiplerince hız kesiciler yapıldı. Mahalle genelinde artık sürücüler hız yapamayacak.


Azmimilli Mahallesi'nde cadde ve sokaklarda sürücüler hız yapmaya başladı. Bunun üzerine vatandaşlar Düzce Belediyesi'nden bölgede önlem almasını istedi. Ekipler bölgede yapılabilecek çalışmaları belirlemesinin ardından Azmimilli Mahallesi'ne bağlı cadde ve sokak üzerinde hız kesiciler yaptı. Yapılan çalışmanın ardından mahalle halkı Düzce Belediyesi'ne teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.